Travelocity изгодна информация за пътуване – Ръководство за намиране на най -добрите оферти за пътуване и спестяване на пари

By | октомври 10, 2021

Независимо дали планирате пътуване до цял континент или ако искате да посетите друг град за няколко дни, Travelocity е най -доброто място за евтини полети и хотелски стаи. Има стотици авиокомпании и 140 000, от които да избирате. Просто въведете датите на пътуването си и започнете търсенето си или разгледайте страницата „текущи оферти“. Винаги е лесно да намерите евтини полети на Travelocity, независимо къде отивате.

От 1996 г. той е основният уебсайт, който предоставя сделки с отстъпки в ръцете на клиента. Можете лесно да планирате цялото си пътуване от началото до края – и да спестите пари от процеса. Търсачката е проста и лесна за използване. Не е нужно да търсите само самолетен билет. Можете също така да потърсите едновременно хотелска стая и апартамент с възможност за самостоятелно готвене и пране.

Travelocity често предлага сделки по имейл. Ако нямате време да търсите в сайта, можете да се регистрирате, за да получавате най -новите и най -добрите оферти за пътуване по имейл.

Този сайт включва нискотарифни полети от всички големи авиокомпании в света, включително United, Delta, American Airlines, Air Canada, Air France и др. Ако имате нужда от кратък полет до близкия град или искате да летите по целия свят, винаги проверявайте с евтини полети на Travelocity, за да видите наличните.

Къде другаде намерете евтини полети на Travelocity

Понякога има промоционални кодове, които са налични на сайтове на купони на трети страни. Те си заслужават да се гледат, защото могат да ви помогнат да спестите повече пари. Travelocity не обявява непременно оферта за отстъпка директно на своя уебсайт или чрез бюлетина. Просто прочетете правилата и условията относно всеки промоционален код, защото те често изтичат след кратък период от време. Ако намерите добър, който ще ви помогне да спестите от полета си, не забравяйте да го пропуснете, докато все още е наличен.

Когато резервирате пътуването си, около половината от процеса на плащане ще имате място да въведете промоционалния код. Преди финализиране се уверете, че отстъпката е приложена към поръчката.

Сравняването на евтини полети на Travelocity е лесно. Всички подробности са изброени и лесни за разглеждане. Това включва цена, данъчна информация, дати, часове, независимо дали има връзки или не, дали е включен хотел и т.н. Ако сравнявате ваканционни пакети в курорти и хотели, ще има малка икона на самолет, ако самолетният билет е включен в цената.

Travelocity е замислен с мисълта за клиента. Няма нужда да наемате туристически агент, когато можете сами да направите цялото планиране – безплатно. Самото пътуване може да бъде много икономично – особено ако се възползвате от него Евтини полети на Travelocity, хотелски отстъпки, талони за автомобили, бюджетни круизи и дори повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *