Lamar – родният град, който се радва на туризъм в Колорадо

By | октомври 13, 2021

Замисляли ли сте се какво да правите за празниците? Ако живеете в Средния Запад или Колорадо, за да бъдем по -конкретни, имам предложение … Посетете югоизточния ъгъл на Колорадо и прекрасните туристически обекти на Колорадо около Ламар.

Ламар, Колорадо е родното място на някои известни хора. Бихте ли познавали някой от тях, като Скот Елартън от Канзас Сити Роялс днес? Писателят Гари Пенли постави Ламар на картата с книгата си „Реките на вятъра“, а NT Betz написа „Бандата на флигелите: предадена от пръстов отпечатък“, казва репортерът на вестника, включително ограбването на първата национална банка през 1928 г. Той промени лицето на Лама завинаги. И аз, Ян Верхоф, специалист по маркетинг и писател, който прекарва време в популяризиране на нови бизнеси и туристически професии в югоизточния ъгъл на Колорадо.

Ламар, Колорадо е спирка за известни личности. Зебулон Пайк избра Уилоу Крийк Вали за лагер, където хората му прекараха сурова зима и подготвиха дълга разходка на запад до мястото, където видя връх Пайк. Въпреки че не е изкачвал върха, той все още помни името си. Опра Уинфри се отби, за да нарече местните си каубои расистки мъж с червен врат, ние наричаме бунтовниците, които живеят тук „в обятията на Америка“ и те ще ни обичат още повече, като кажат на всички престъпници, че сме оръжия. Група от Country Music Stars посетиха прерийния град и оставиха своя отпечатък с две прекрасни кънтри радиостанции.

Ламар се помещава в Музея на големите дървета в Колорадо. Наскоро реновиран, Музеят на големите дърва разполага с богата колекция от сувенири в района, военни витрини с един от 13 уникални революционни знамена и огромна спирална топка като уникални специалитети, ранна машина с постоянни вълни (yikes) и почит към американските пионери.

Ламар е историческа общност на река Колорадо в Арканзас. Къщата на железопътен склад, която е открадната, Лам твърди, че е повече от средния дял на исторически структури и много истории за разказване. Тази общност има приятелски център за изкуства, омагьосана гора (невероятно в сухите тревни площи) и някои от най -популярните диамантени и голф игрища за бейзбол в тази част на Тексас.

Ако търсите туристически неща, които да ви заемат времето, посетете нашата общност и се присъединете към летните тържества, които се провеждат по време на посещението. Тази вечер е прерия, танцът на плевнята ще се разтърси!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *