7 грешки при пътуване, които трябва да избягвате

By | октомври 11, 2021

Навлизаме в летния сезон, което означава, че много хора пътуват или се подготвят за пътуване. Има толкова много неща, които трябва да имате предвид, преди да пътувате, особено в чужбина. Има и много разходи за участие. Вероятно ще се изкушите да отрежете ъглите по един или друг начин.

Ето обаче няколко неща, които не трябва да отрязвате, когато пътувате, за да сте сигурни, че не харчите излишни пари или че ще бъдете измамени.

Описания Измамни хотели

Когато търсите хотел, е важно да погледнете няколко източника. Photoshop и фалшивата реклама могат да бъдат много подвеждащи, така че не попадайте в този капан.

Фиксирани ставки

Най -евтиният полет или хотел не винаги е най -добрата сделка. Повечето от най -ниските цени за места идват с доста фиксирани цени, като чекиран багаж, курортни или хотелски такси и т.н.

Не е цялостна застраховка за пътуване

Много хора решават да не купуват дори най -евтината туристическа застраховка, защото смятат, че нищо няма да им се случи или като цяло, просто си заслужава. Но туристическата застраховка може да защити багажа ви в случай, че загубите това, което се случва повече, отколкото си мислите. Можете също така да платите за загубени хотелски резервации или дори медицински разходи, които може да направите.

Измама с отстъпка от трети страни

Измамниците от трети страни обикновено ви подтикват да резервирате с техните услуги, като изкушавате потребителите само с еднократна сделка. Обикновено тези измамници вземат парите ви и не изпълняват обещаните услуги. Един от начините да избегнете това е да прочетете дребния шрифт и да зададете някои въпроси. Или просто избягвайте заедно компаниите на трети страни.

Валутен курс

Уверете се, че посещавате само надеждни сайтове за обмяна на валута, а не в някой ъглов магазин. Както и

Безплатни ваканционни оферти

Интернет и телефонните измами са изключително чести, просто не забравяйте, че освен ако не въведете някаква надеждна лотария, няма безплатна ваканция в замяна на информация за вашата кредитна карта. Така че, предпазете се от измамници, които един от червените знамена, които да търсите, е безплатна оферта за почивка.

Опаковайте твърде много

Направете списък и опаковайте парчета, които могат да се трансформират в повече дрехи. Ако времето се промени драстично, винаги можете да си купите това, от което се нуждаете, но в зависимост от това къде пътувате може да не се нуждаете от допълнителни дрехи, след което спестете парите си за багаж.

Планирането на вашата ваканция може да бъде стресиращо и трудна работа, но избягването на тези грешки може да бъде много полезно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *