6 аксесоари за багаж, полезни за организирани пътувания

By | септември 19, 2021

Аксесоарите за багаж са практично и практично решение, което улеснява организирането на чантите или документите ви. Те варират от удобни артикули като пътни портфейли и кубчета за опаковане до такива, които подобряват безопасността, като колани. Ето някои от най -полезните опции за подготовка за пътуване:

Портфолио за пътуване

Портфейлът за пътуване е много удобен артикул за често пътуващите със способността му да съхранява безопасни вещи като паспорт, пари и билети. Той може също да съдържа няколко малки джоба, които са идеални за съхранение на свободни дрехи, химикалки, кредитни карти и т.н. Всеки портфейл, изработен от водоустойчив материал, ще бъде предпочитан, тъй като ще гарантира, че съдържанието е защитено в случай, че бъде хванат под дъждовен душ. Освен това те винаги са достатъчно леки и компактни, за да се поберат лесно в раница или чанта.

Опаковайте кубчета

Кошчетата за опаковане са полезно решение за опаковане на дрехи, аксесоари, тоалетни принадлежности и др. В куфар, без всичко да е прецакано. Като алтернатива те могат просто да се използват за разделяне на пространството в куфар, като поставите кубчетата в средата.

Водоустойчива тоалетна чанта

Това е всичко в едно полезно решение за поддържане на пълна колекция от продукти за баня. Те обикновено са просторни с няколко джоба и отделения. Когато се използва, той удобно ще се развие и окачи на пластмасовата си кука в хотелска стая или подобен. В допълнение, те могат да направят много полезна опция за екскурзии, когато е необходимо да се придвижвате до баните на тъмно.

Предпазни колани за багаж

Предпазните колани за багаж ви дават допълнително спокойствие да знаете, че багажът е по -добре защитен с по -малък шанс да се счупи. В допълнение, те могат да бъдат използвани за закрепване на допълнителни елементи върху куфара, които са твърде обемисти, за да се поберат вътре, като например пончо за дъжд, спален чувал или ролка.

Чантичка за кръст

Колан за пари, който лесно се скрива под дрехите, е чудесен начин да си осигурите ценности, докато разглеждате оживен пазар, бързате през претъпкано летище или подобна среда с много други хора. Те са идеални за съхранение на предмети като пари, паспорти, банкови карти, билети или други ценни документи.

Суха торба

Сухата торба е незаменим аксесоар за пътуване за всички, които участват в дейности на открито, като каяк, рафтинг или просто дни на плажа. Този тип чанта е идеална за държане на комплект дрехи, кърпи, кални дрехи или мокро оборудване за къпане. Много от тези торбички могат да бъдат напълно потопени и да запазят съдържанието си сухо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *