Уебсайтът се фокусира върху пътуванията по света

By | септември 22, 2021

Пътуванията по целия свят, от фестивалите на малките градове по света до по -високите планини, са част от покритието, предоставено от уебсайт, който се фокусира върху всички видове пътувания във всяка страна по света.

Сайтът предлага снимки, истории и видеоклипове от цял ​​свят с голямо внимание към южната част на САЩ и всички щати на страната, като същевременно предлага международно покритие.

Колекция от истории за пътуване и информация се събира в „списание“ на място и читателите могат също да имат достъп до pdf версии на различни пътеписи от онлайн „библиотеката“ на сайта.

Скорошно допълнение е връзка към магазин към популярни печатни статии сред пътуващите. Те могат да бъдат поръчани директно.

Посетителите на сайта могат да участват в онлайн курс за пътуване.

Видеоклиповете обхващат различни дейности в южната част на САЩ и множество слайдшоута, обхващащи фестивали, обиколки, исторически райони и туристически атракции.

Посетителите на мрежата също могат да изпращат своите истории и снимки от пътуванията си, особено от цял ​​свят.

Сайтът се актуализира редовно и последните актуализации включват идеи за почивка, карти, места за почивка в щата Алабама, места във Флорида, включително EPCOT и Walt Disney World, остров Санибел и Флорида, езерото Карол в Джорджия, национални места за почивка включително Sea Island, Джорджия и Сиатъл, Вашингтон.

Световните читатели предоставиха истории и снимки за Филипините, Индия, Алжир, Франция и Тайланд.

Сайтът има за цел да докосне всички аспекти на пътуването на различни места и климат, които една страна може да има през лятото, докато друга има зимата и същите климатични условия не присъстват в целия свят.

Обикновено промените се правят на уебсайта с промяната на сезоните.

Плажовете и дейности на открито са популярни през лятото, докато ски, посещение на музеи и круизи могат да бъдат по -популярни през зимата.

Много от статиите и информацията се фокусират върху дейностите на икономиката и дейностите, особено за цялото семейство или за двойки.

Посетителите на уебсайта трябва да се връщат често, за да видят най -новите новини и туристическа информация. Метеорологичната информация може да се публикува от време на време, както и информация за безопасност относно пътуванията в определени държави или райони.

За много страни по света туризмът е жизненоважна част от техния финансов растеж и допринася много за местната икономика. Някои села сега се фокусират върху пътувания сред природата и запазват голяма част от джунглите и реките си, за да привлекат туристи.

Избраните връзки също могат да отведат посетителя на други сайтове, които предоставят допълнителна информация за събитие или място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *