Туристически дестинации на Мавриций

By | октомври 20, 2021

Нацията на остров Мавриций повдига душите им и подарява на посетителите прекрасни моменти. Страната с флората и фауната се е превърнала в една от основните туристически дестинации в света. По -долу са някои от популярните туристически места в Мавриций.

Маврикийска ботаническа градина

Ботаническата градина на Мавриций е една от най -добрите туристически дестинации в Мавриций, разположена около Порт Луис. Това е една от най -старите ботанически градини в света и обхваща площ от около 37 хектара. Колекцията от гигантски лилии и повече от 80 сорта палми са акцентите на градината.

Остров еленски остров

Aule aux Cerfs, разположен на източния бряг на Мавриций, е известен със своите плажове и езера. Островът предлага много възможности да се отпуснете и да се насладите на почивката си. Можете да правите много водни спортове на острова и това е една от най -популярните туристически дестинации в Мавриций.

Остров Егрет

Ile aux Aigrettes е малък остров на югоизточното крайбрежие на град Mahebourg. Фондацията за дивата природа на Мавриций се грижи за острова и тук ще видите някои от най -редките птици в света, като например розов пиегон и сапун. Островът е дом и на някои от най -редките растения в света.

Остров Габриел

Остров Габриел, в северния край на Мавриций, е известен със своята чиста вода и красиви плажове. Ако обичате гмуркане с шнорхел, островът е идеалната дестинация за вас. Той е и защитен природен резерват и едно от най -добрите туристически места в Мавриций.

Руините на Балаклава

Руините на имението Балаклава са едни от най -атрактивните за туристи, посещаващи Мавриций. Руините свидетелстват за социалния заселник от миналото и можете да видите морските стени, построени от френския губернатор Де ла Лабурдоне. Когато резервирате ваканционен пакет на Мавриций, не забравяйте да посетите това историческо място.

Креолска къща Euroka

Креолската къща Euroka е прекрасна заради живописната си зелена околност. Къщата е идеалното място да се насладите на красотата на интериора на Мавриций. Къщата служи и като музей и е една от най -добрите туристически атракции в Мавриций.

Хотели в Мавриций

Тъй като Мавриций е основна луксозна дестинация, няма недостиг на хотели по целия свят. Нацията е дом на най -добрите хотели, които предлагат настаняване, което отговаря на всички бюджети. Просто влезте във всеки онлайн портал за резервации на хотели и намерете хотела, който ви предлага най -добрите удобства на най -добрата цена. Повечето портали предлагат и специални ваканционни пакети на Мавриций, които спестяват пари от хотелски резервации.

Климатът на Мавриций

Тъй като Маурисио е близо до тропическия Козирог, той живее в тропически климат. В крайбрежните райони температурата е между 22 ° C и 27 ° C. Най -доброто време за посещение на Мавриций е между август и февруари, тъй като температурата е относително хладна. Мавриций е добре свързан с много градове по света.

Почивката в Мавриций е завладяващо преживяване и безкрайните дейности на тази красива нация ще изпълнят празниците ви със забавление и вълнение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *