Туристически атракции на Флорида – Държавен парк Coral Reef John Pennekamp, ​​Key Largo

By | септември 19, 2021

Ако осигурите спирка в Key Largo, уверете се, че John Pennekamp е в State Coral Reef State Park (305-451-1202; MM 102/5 Oceanside, Key Largo; 1/2 човек $ 3.50/6, 50 на допълнителен човек цент; 8:00- залез), първият подводен парк в САЩ. Неговата зашеметяваща география има 75 квадратни мили океан с живи коралови рифове и 170 акра земя с пешеходни пътеки, които включват природната пътека на дивия тамаринд. Пясъците включват въздушни растения, гумбо крайници, див бамбук, ямайска роговица, раци и див трамариндо.

Най-добрата характеристика обаче е пълната програма от дейности, насочени от пазачите, но това е пълната програма от дейности, насочени от пазачите, и има много възможности, когато става въпрос за проучване на рифа във Флорида. Можете да направите лодка със стъклено дъно или маршрут за гмуркане с шнорхел; отиване директно за гмуркане с шнорхел или гмуркане; или да наемете канута или каяци (305-451-1621), за да пътувате от 3-километрова мрежа за канута. Предлага се и наем на моторни лодки.

В допълнение към вихъра на кораловия живот по -долу, желаещите водолази могат да видят една бездна Христос, 8 1/2 метрова бронзова скулптура на Исус с 4000 песета – копие на подобна скулптура край бреговете на Генуа (Италия). В Средиземно море. Ако се гмуркате във водата или водата не е за вас, опитайте се да разберете какво има в центъра за посетители, който има великолепен аквариум от 30 000 галона, който показва живи корали и тропически риби и животните, както и театър, който постоянно показва видеоклипове за природата. .

Паркът предлага отлична програма, насочена към фермерите, включително мангрова природа и дървени хамаци, включително програма за лагерен огън и лекция. Освен това не е нужно да затваряте, ако изберете едночасова палатка или кемпер (800.326.3521), но не забравяйте да направите резервация, тъй като 47 сайта се запълват бързо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *