Туристически атракции на Алабама: гробище Coon Dog

By | септември 19, 2021

Наскоро, докато пътувах, потърсих туристически атракции, които да посетя в Ред Бей, Алабама. Четох в интернет за гробището за кучета, това беше туристическа атракция около тези места. Мемориалното гробище Key Underwood Coon Dog в северозападна Алабама си заслужава да бъде посетено, ако минете покрай него. никога не съм бил куче гробище Никога досега не съм притежавал тази порода кучета. Имам обаче кучета, които ми бяха много скъпи. Толкова е вярно, че казват, че кучето е най -добрият приятел на човека. За мнозина загубата на куче е като загуба на член на семейството. Докосващо е да видиш това гробище и почит към любимите и отговорни ловни кучета. Първото куче, което ще почива на това гробище, създадено от Кий Ъндърууд, е неговият специален приятел и куче Куун, Троп, на 4 септември 1937 г., след като ловуват заедно повече от петнадесет години. Гробището за кучета Кун е единственото по рода си в света само кучета куни (Куче шампион е всяко куче, обучено да лови кранове) може да бъде погребан хан.

Мястото, където е било погребано това лоялно куче, е бил ловен лагер, събран от ловци-събирачи от цялата област. Ъндърууд отбеляза гробницата със скала, която извайва името на войската и използва една дата, чук и отвертка.

Други ловци започнаха да погребват кучешките си кучета в гробището, където се намираше Тропа. Сега има повече от 185 кучета, погребани на гробище в Съединените щати. Мога да кажа, че последното кученце, което е почивало в гробището, е през 2015 г.

Когато за пръв път започнах да се разхождам из гробището, първото ми впечатление напомняше „традиционно гробище“ с гравирани надгробни паметници. Въпреки това, докато изследвах това специално гробище, открих обичайните гробни маркери, като дървени летви, които бяха обелени или изгорени в дървото. Някои от маркерите на гробниците са скали с имена, гравирани с ръчно издълбан камък, други са домашни. бетонни блокове, веднъж напоени с бетон, пръстите написаха надписа на любимото им куче.

Някои гробищни гробове имат паметници за кучета на гробовете, например един има куче от неръждаема стомана, друг има яка за кучета и повече от един има каишка за куче върху надгробния камък. Видях всички гробове, докато се разхождах, и забелязах имената на някои, които бяха изписани върху камъните, включително Easy Going Sam, Bean Blossom Bommer, Old Roy, Buck Shot, Squeak и OL Lou. Надгробните камъни са гравирани с честни послания като „Ashes of 3, Good Coon Hounds, Friend и If Treed в пощенска кутия

В допълнение към надгробните знаци и сувенирите, цветята, които украсяваха гробниците, бяха навсякъде, докъдето стигаше окото. Знанието какво означават тези кучета куни за собствениците им беше наистина трогателно и това се виждаше от чувствата, гравирани върху надгробните плочи. Ако сте в този район, отбийте се и посетете специално гробище и не забравяйте да подпишете в книгата за гости. Направих го!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *