Туристическа атракция Австралия

By | септември 25, 2021

Освен че са много хигиенични, туристическите атракции на Австралия са насочени към представяне на модела на устойчив туризъм пред света. Освен това австралийските градове са сред най -високите по отношение на културните предложения и качеството на живот в света. Пътуването до Австралия е много забавно в Австралия, защото страната има толкова много атрактивни плажове, като планински курорти, архитектурни чудеса, небостъргачи и др.

Тя обхваща разнообразно и разнообразно общество за идентичност, като Австралия е развита страна. По отношение на индекса на човешкото развитие, качеството на живот, здравеопазването, продължителността на живота, общественото образование, икономическата свобода и защитата на гражданските свободи и политическите права, тя се нарежда на високо място сред различните държави.

Популярни туристически атракции в Южна Австралия

Атракциите на Австралия, особено Южна Австралия, са известни с естествената красота и спокойствие, които ги заобикалят. Южна Австралия има няколко атрактивни туристически дестинации: Аделаида, винарска страна в долината Бароса, Outback, остров Кенгуру, река Мъри, национални паркове и др.

Атрактивен туризъм в Северната територия

Първоначалните хора на Австралия са живели на територията на Северна Австралия и техните останки показват богатата история на страната. Забележителностите в тази част на Австралия са основни атракции като Outback, аборигенска култура, Uluru (Айърс Рок), пустиня, Алис Спрингс, Дарвин, Национален парк Какадо, Крокодилски ферми и др.

Тасмания

Центърът на европейската резиденция на мигранти, Тасмания е дом на няколко австралийски туристически атракции: Хобарт, полуостров Тасман, Порт Артър, зона на световното наследство, национални паркове, река Гордън, Wildneress, паркове за диви животни, Cradle Mountain, Freycinet и много други.

Нов Южен Уелс

Има някои известни австралийски имена, разположени в Нов Южен Уелс като Сидни, Операта в Сидни, Пристанището в Сидни, Олимпийския стадион, Сините планини, Винената страна на Хънтър Вали, Музеите, Плажовете и др.

Виктория

Някои от най -популярните туристически атракции на Виктория като Мелбърн, музеи, паркове, градини, Great Ocean Road, War Country от Yarra Valley, исторически градове, планини и други са основните чар.

Куинсланд

Известен със своите редки плажни плажове и естествени местообитания, Куинсланд е дом на много от туристическите атракции на Австралия: Големия бариерен риф, островите Уитсъндей, тропическите гори, плажовете, Голд Коуст, Слънчевото крайбрежие, Наблюдението на китове, Морския свят, Wildlife, Warner Brothers и много други.

Западна Австралия

Западна Австралия е известна с почти хилядите си хилядолетия култура и привлича своите култури, аборигени, Пърт, Маймуна Миа, винена страна на река Маргарет, Фримантъл, пустиня, Брум, Коралов залив, национални паркове и др. по света.

В допълнение към австралийските туристически атракции, има и други туристически атракции, които могат да бъдат преброени, както следва:

Пърт

Град Пърт е популярен сред пътешествениците, защото е оживен и съвременен град. Поради най -слънчевата столица на щата Пърт, огромната красота на Перт пада върху туристите.

Канбера

Канбера, столицата на Австралия, е центърът на всички политически дейности в страната. Пътуващите, пътуващи до Австралия, могат да се насладят на национални паметници и цветни паркове в планирания град Канбера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *