Съвети за приятелско настаняване при пътуване

By | септември 20, 2021

Според проучване повече от половината американци смятат домашния си любимец за част от семейството. Така че, не е изненада, когато искате да вземете със себе си своя забавен космат приятел, докато пътувате. За да улесните търсенето на всички, препоръчваме да следвате стъпките по -долу. Това ще ви помогне да се насладите на спокойна почивка с любимите си хора.

Първа стъпка: Задавайте въпроси

Когато се обаждате на хотелски вериги или държавни каюти, не забравяйте да зададете няколко въпроса относно политиката им за домашни любимци. Много от тези политики ще имат различни правила. Например, те ще позволят на малък домашен любимец или куче. Въпреки това, домашните любимци не могат да надвишават определена граница на тегло. Някои хотелски вериги също имат правило, тъй като домашните любимци са разрешени само на превозвачи и т.н. Мениджърът на хотела трябва да може да отговори на вашите въпроси по телефона, но винаги е добра идея да поискате хартиен носител. Те могат да изпращат информацията по имейл или факс.

Стъпка втора: Проверете капацитета на стаята

Можете да проверите какви са удобствата на стаята, независимо дали сте в каюта или приятелски хотел. Ако вашият домашен любимец се нуждае от специална диета, може да се нуждаете от печка или хладилник. Също така е добра идея да разберете дали наблизо има удобни за животни пътеки или паркове. Така че можете да дадете на вашия домашен любимец толкова необходимо упражнение.

Стъпка трета: Разберете дали наистина е подходящ за животни

Когато пътувате с домашни любимци, бързо ще научите, че има разлика между настаняване, подходящо за домашни любимци, и толерантни жилища. Кабина или хотел, подходящ за животни, ще ви даде лесни за почистване повърхности, торби за кучета, а някои дори ще предлагат сладкиши. Повечето от тези места също ще позволят на вашия домашен любимец да избяга в стаята, докато жилището, толерантно към домашните любимци, ще им позволи да бъдат само в рамките на определен квадратен метър.

Стъпка четвърта: Подгответе се за вашите нужди за пътуване с домашни любимци

Когато пътувате с домашни любимци, не забравяйте, че те ще имат специални нужди за пътуване. Може да искате да покриете къщата им с възглавници или кърпи, така че да са удобни. Може също да искате да вземете допълнителни торби за инциденти, сладкиши и малки ястия, за да излеете вода, докато спирате за почивка.

Всички тези пътувания са лесни за следване, така че следващата ви ваканция ще бъде незабравима. Вашият домашен любимец също ще ви благодари с по -добро поведение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *