Скромени съвети за пътуване за пътувания

By | септември 23, 2021

Какъв по -добър начин за пестеливия пътешественик да разшири бюджета си и разпределението на ваканциите си, отколкото да предприеме пътувания през дългите уикенди? Ето някои от най -добрите ми съвети за намаляване на тези разходи още повече.

Дръжте охладителя на хладно

Опаковката на достъпен охладител, пълен с напитки и закуски, е чудесна възможност за намаляване на разходите. За да увеличите максимално по -хладното пространство, вместо да го пълните с лед, замразете бутилки с вода и безалкохолни напитки (включително кутии за пиене, правейки сока по -здравословен). Няма повече мокри сандвичи или вода на задната седалка.

Яжте там, където ядат камионите

За по -дълги пътешествия може да се наложи пътниците да потърсят чист въздух навън за храна. Вместо да преследвате обичайните вериги за бързо хранене, следете всички местни улични ресторанти с паркирани транспортни камиони. Когато шофьорите на камиони намират място с добра и достъпна храна, те казват на приятелите си.

Забележка: Само защото табелата казва, че камионът спира, не означава, че шофьорите на камиони ще спрат. Превозните средства никога не лъжат.

Дръжте децата забавни

Това е трик, който откраднах от майка ми. Всеки път, когато отивахме на дълго пътуване, тя изкопаваше книжки за оцветяване и пастели. Което може да не изглежда вълнуващо, освен че беше … за нас. По време на пътуване това беше единственият път, когато ни позволиха нова книжка за оцветяване.

Актуализирано за днешното дете, запазете няколко игри или видео игри само за използване при пътувания. Това може да е чисто нова игра или любима. Новостта на играта ще държи децата заети и чакат дълги писти в коли.

Подгответе превозното средство

Участниците в движението искат да разчитат на вашето превозно средство, така че подготвителната работа е от съществено значение. Проверете всички течности, масло, антифриз / охлаждаща течност, разтворител за измиване на предното стъкло (за грешки, събрани от всички пътни превозни средства). Проверете гумите, като се уверите, че са напомпани правилно и в добро състояние. Проверете всички колани и тръби за износване.

AAA или други програми за подпомагане на превозни средства

Честите участници в движението ще трябва да обмислят AAA или друг член на програмата за подпомагане на превозното средство, особено ако имат старо превозно средство. Трейлър и членството се изплащат. Плюс без объркване за местните механици / ремаркета.

Едно от предимствата, които харесвам в AAA, са нейните TripTiks, които са пълни маршрутни карти с информация, като например пътна работа (много полезна през летния сезон на пътна работа) и спирки за почивка. Също така има резюмета за всеки преминаващ град.

Пътуванията по пътя са чудесен начин да видите повече местни дестинации и да удължите бюджета си за пътуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *