Скромени съвети за пътуване за Лос Анджелис

By | септември 19, 2021

Лос Анджелис, дом на Бевърли Хилс и Родео Драйв, не е първият град, който пътниците могат да свържат с безплатни и пестеливи атракции. За запалените пътешественици обаче офертите са многобройни.

В Гети

Хоствайки една от най -добрите колекции на изкуството на Западното крайбрежие, Гети има огромен каталог с произведения, разделил галерията на два отделни сайта.

Гети центърът в Лос Анджелис съдържа колекцията от западно изкуство от Средновековието до наши дни. Сградата е модерен шедьовър и има фантастична гледка.

Вила Гети в Малибу е любимата ми от двете, посветена на изучаването на изкуствата и културите на древна Гърция, Рим и Етрурия. Сградата е наистина вила, вдъхновена от Рим, заобиколена от прекрасни градини.

Входът за двата музея на J. Paul Getty е безплатен, но има такса от 8 долара за паркиране.

Кей Санта Моника

Кейт Санта Моника се състои от увеселителни паркове, ресторанти, колички за продавачи и други улични забавления. Една от първите атракции е красива въртележка с ръчно рисувани коне. Чудесно място за наблюдение на тълпите, входът за кея на Санта Моника е безплатен.

Пилешка вечеря във фермите на Knott’s Berry Farms

Представете си пилешка вечеря толкова добре, че около нея е изграден тематичен парк и имате вечеря с пиле във фермите на Knott’s Berry. Вечерята идва с бисквити от латекс, картофено пюре и зеленчуци. Завършете ястието с по една баница с момчешка боровинка. Всичко на много разумни цени в семеен стил.

В тирето

Лос Анджелис със сигурност е град с доминираща автомобилна култура, но наемането на кола не е единственият вариант. Местният транзит, наречен Dash, е един от най -евтините от всички големи градове. Пълната такса е $ 0,25 и да, има отстъпка за възрастни хора.

Алеята на славата

Разходката по Алеята на славата между бул. Холивуд и Вайн е задължителна за посетителите за първи път. По пътя е известният китайски театър на Грауман, където звезди като Мерилин Монро са оставили следи по ръцете и краката си. Той остава любимо място за филмови премиери, така че щастливият пътешественик може да има забележителна звезда.

Заемането на малко от този холивудски блясък в Ел Ей не би трябвало да е скъпа перспектива. Има много атракции, транспорт и безплатна или пестелива храна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *