Скромени съвети за пътуване за вечеря в Лас Вегас

By | октомври 4, 2021

Храната в Лас Вегас е световноизвестна. Казината се състезават помежду си, за да предоставят най -добрия вариант за хранене от висок клас до бюфет при оферти, твърде добри, за да са истина. В тази статия ще разгледаме някои от възможностите за хранене за пестеливия пътешественик.

Остров Елис $ 4.95 Специална пържола

За 4,95 долара вечерящите на остров Елис (разположени на улица Ковал, източно от E Flamingo Road) получават пържола от 10 унции, хляб, картофи (по избор на порции) и зеленчуци. Трябва ли да е добър разрез? Грешно. Тази пържола е в устата. Тази специална програма не е в менюто, трябва да попитате.

Но не това заповядам. Поръчах рибата и чипса за $ 6.95. Има причина тази исландска треска (сервитьорът каза, че лети всеки ден) е била избрана за най -добрата в Лас Вегас от 35 години.

В-N-Out бургер

Ако сте заведения за бързо хранене, тогава In-N-Out Burger е мястото, където можете да ударите (още места). Официалното им меню се състои от хамбургер, чийзбургер, двойно двойно (две торти), пържени картофи и напитки (включително шейкове). Има причина да поддържате менюто си толкова просто и това е така, защото малкото елементи, които го правят, се справят добре. Магазинът казва, че няма фризер, всичко е толкова готино. Дори марулята се приготвя ръчно и пържените картофи се нарязват на мястото на ресторанта, един картоф на свой ред.

Селският бюфет в Париж за обяд

Ако търсите пищно ястие в Лас Вегас, предлагам Le Village Buffet в парижкото казино за обяд. За обяд имам предвид да отидете тук в края на броя на часовете за закуска (сервирайте до 11 часа сутринта) и след това да останете за обяд (начало в 11 часа сутринта).

Защо се прави това?

Изборът се е променил, така че вечерящите изпитват повече (ускорете се), но преди всичко цената за закуска е $ 12,95, цената за обяд е $ 17,95. Да, приятна разлика. $ 5,00 на вечеря.

Тази техника може да се използва с няколко бюфета, стига да няма пауза между храненията. Също така проверете дали имате отстъпка с карта на член / играч.

В Лас Вегас има много, много други изгодни сделки, включително хот-дог от 0,75 долара на Голд Коуст и 0,99 долара коктейл от скариди в Голдън Гейт (традицията започна преди повече от 40 години), но остров Елис, In-N-Out и The Village Бюфетите са ми любими.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *