Скромени съвети за пътуване за Вашингтон

By | септември 25, 2021

Не можете да кажете, че сте виждали Съединените щати, без да сте видели Вашингтон. Въпреки че хотелите са скъпи и са изправени пред предизвикателство, столицата на страната е пълна с безплатни атракции и неща за вършене.

Белият дом и Пентагонът

Входът в Президентския парк е безплатен и дава на пестеливия пътешественик красива гледка към Белия дом. Посетителският център има няколко красиви постоянни експонати. Посещенията в Белия дом могат да бъдат организирани за групи от 10 или повече. Заявленията обаче трябва да бъдат получени най -малко шест месеца предварително.

Предлагат се и посещения от Пентагона. Те също трябва да бъдат налични много предварително.

Мемориал на Линкълн, Мемориал на Джеферсън, Паметник на Вашингтон

Националните молове и мемориалните паркове съдържат някои от най -важните паметници в Съединените щати. Те включват Мемориала на Линкълн, Мемориала на Джеферсън и Паметника на Вашингтон на пешеходно разстояние един от друг. Самият мол е идеално място за пикник и гледане на хора. Входът е безплатен

Смитсонов замък

Когато се сетя за Смитсониан, се сещам за замъка Смитсониън, първата сграда. Входът, както при всички 17 сгради на Смитсониън и Националния зоопарк, е безплатен. Предлагат се и безплатни обиколки. Самата сграда е красива. А шоута? Това е Смитсониан.

Национален природонаучен музей

Друг Смитсоновски музей, Националният природонаучен музей, е любим на децата. Те се хранят с тарантули, динозаври и консервирани животни. Както при всички музеи на Смитсониън, Националният природонаучен музей е подарък.

Национален музей на американската история

Друг безплатен музей на Смитсониън, Националният музей на американската история, показва американската култура и история. От рубинените червени чехли на Дороти до локомотивите в пълен размер, помислете за американска икона и вероятно ще я намерите в този музей.

Вашингтон е пълен с безплатни туристически атракции с фокус на американската политика, история и култура. Само музеите на Смитсониън, чудесна алтернатива на дъждовния ден, могат да отнемат седмици за проучване. Градът трябва да се види както за американски посетители, така и за жители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *