Различни туристически атракции в източния Лондон

By | септември 30, 2021

Пътуването до Лондон означава едно незабравимо пътуване, украсено с голяма изтънченост, великолепие и историческо магьосничество. Лондон е пренаселен почти по всяко време на годината и сега е дом на Олимпийските игри, страната, която е домакин на най -очакваните събития. В много части на Лондон те предлагат несравними удоволствия на посетителите. Източен Лондон е заобиколен от много чудеса, които може да ви изненадат.

В Източен Лондон има много места, пълни с красота и спокойствие, които символизират истинските цветове на Англия. Първа в списъка е ловната хижа на кралица Елизабет, известна още като Големия щанд. Той показва дървеното изкуство на дърводелството Тюдор. Тази ловна сграда е била използвана за улов на елени, особено когато кралицата я е посещавала. Следващата атракция е Hackney Empire, постоянна пиеса, която е произвела редица запомнящи се актове и качествени мюзикъли. Чарли Чаплин изнесе няколко изпълнения, преди да спечели холивудска слава. Този театър все още е постоянен пример за клас, разположен близо до гара Hackney.

Sutton House или „Bryck Place“ е сграда, която е била дом на търговци от викторианска ера, тъкачи на коприна и ученички. Тази сграда е известна със своята изработка от дъб, буйни интериори и камини, които демонстрират отлично изкуство. Източен Лондон е пълен с елегантни и модерни художествени галерии като Художествената галерия Whitechapel. Основата на тази сграда датира от 1901 г. Тази художествена галерия има голяма репутация за демонстрация на динамично съвременно изкуство и организиране на красиви изложби за скулптура, фотография, живопис, инсталации и дигитални медии. Електрическата синя галерия е една от атракциите в източния Лондон. Тук можете да видите най -добрите произведения на най -добрите европейски художници, фотографи и модни дизайнери от последно време. В тази галерия можете да направите модни прически за професионалисти.

Считан за най-добрата сграда в Лондон, Christ Church Spitalfields е задължително място за разглеждане на забележителности, тъй като беше отворено отново за обществеността през 2004 г. след дълго чакане. Тази омагьосана сграда с бароков дизайн отразява славните времена на Лондон. Красотата и историческата сила могат лесно да бъдат оценени само ако живеете във външните части на тази малка църква Хоксмур. Музеят Гефри редовно разполага с редица стаи, за да покаже промяната в интериорните стилове на домовете в Англия от 1600 -те години до наши дни. Този музей има отлична колекция от картини, мебели, декоративно изкуство и тъкани от различни епохи.

Музеят Bethnal Green Childhood е известен със своята атрактивна колекция от играчки. Някои играчки XVII. Те са създадени през века. Колекцията играчки се състои от плюшени мечета, кукли, играчки, къщички за кукли и др. Той е популярен сред посетителите, защото произведенията се продават на достъпна цена. Mudchute Park & ​​Farm в източен Лондон е най -големият селскостопански и овощен парк в града. Не е нужно да плащате пари, за да посетите това място, а също така можете да се насладите на закуски и солени напитки в кафенетата на парка. Туристите, които планират да посетят Англия на предстоящите олимпийски игри или по всяко друго време, трябва да посетят Източен Лондон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *