Пътуване с животни: информация за хора, които искат да отидат на почивка с кучетата си

By | октомври 13, 2021

Ходили ли сте някога на почивка с надеждата, че затова сте оставили домашния си любимец сам у дома? Разбирането, че има други хора на едно и също парти с техните кучета. Много хора сега се радват на кучетата си на почивка, а вие също! Просто си отбележете тези неща, преди да решите да вземете вашия космат приятел със себе си на почивка.

Готов ли е вашият домашен любимец да пътува с вас? – Много кучета обичат да пътуват със собствениците си, но това не е правилно за всяко куче. За да пътувате щастливо и безопасно, вашето куче трябва да е здраво, да може да се справи с нова среда, да бъде обучено у дома и да се радва на пътуване. Стресираното куче нито ще се наслади на пътуването, нито ще ви позволи да му се насладите и да създаде проблеми. Щастливо и възпитано куче, от друга страна, ще ви накара да се насладите на пътуването.

Какви са вашите планове за почивка? – Всички собственици на домашни любимци обичат кучетата си и е много трудно да оставите кучето си на почивка, дори ако това е в техен интерес. Въпреки това, ако планирате дейности, които не включват вашето куче или възнамерявате да посетите места, където не се приемат домашни любимци – тогава е най -добре да се обадите на член на семейството или на доверен приятел и да ги помолите да пазят кучето ви във ваше отсъствие, или можете да наемете домашен любимец или да се свържете с развъдник. Но ако планирате да се отпуснете в езеро или да направите дълги разходки по пистата, можете да вземете кучето си със себе си.

Как пътува? – Много хора, които пътуват с домашните си любимци, пътуват с колата си и по основателна причина да могат да проверяват кучетата си. Но ако имате одобрен план, трябва да оставите кучето си за известно време, тъй като то ще влезе в таксата, където няма да можете да го проверите.

Какви са политиките за круизи за домашни любимци? – Политиките за животните са различни на всяка круизна линия, така че когато правите резервация проверете правилата за животните на този кораб. Трябва да проверите дали позволяват на кучето да остане в кабината или има ли допълнителни разходи, ако сте придружени с повече от две кучета.

Всички тези неща са от съществено значение и трябва да им обърнете внимание, когато пътувате с кучето си. Не забравяйте да изчистите болестта на вашето куче, тъй като много крайцери ще ви оценят за това и ще ви дадат ново посрещане. Насладете се на пътуването си с вашия космат приятел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *