Пътуване в йога в странни времена на пандемия

By | септември 24, 2021

Може да се каже, че събирачът на километраж, който иска да ги посещава често, трябва да преживее пътуване през странните времена на глобалните обществени здравни обстоятелства. Времена, които изпращат различни слоеве заинтересовани страни (министри, авиокомпании, здравни служители, транспортни служители и т.н.) в една от най -хаотичните ситуации. Всъщност съм съгласен, че опитът от пътуване при странни обстоятелства е уникален, като въздушните агенти, маскирани като астронавти, и летищата са създадени като временни миграционни центрове, оборудвани с отдели за обществено здраве и лекарски кабинети.

Sc-fi е реалност, подовете са празни, маските, ръкавиците, членовете на екипажа с плексиглас и нетъкани корици изобилстват, шезлонгите и летищните порти са изоставени като призрачни градове и тишината е заменена, тълпите вървят. Уверете се, че връзките между редки полети, административни документи преди полета, неприятен тест с тампон, докато си мия стомаха, са включени в пакета! Както и да е, аз съм тук с 24 часа кредит за пътуване през Сеул вместо 7 часа, тъй като Банкок е забранена зона и никой не би се оженил за мен само за виза за съпруг! Пътуването по време на пандемия изисква стоманени нерви, устойчивост, търпение, разбиране на закона на природата и истинската същност на реалността, че нищо не е постоянно и реалността е илюзия. Не бих посъветвал никой друг да пътува. Не че е опасно, по -скоро че по никакъв начин не е това, което беше преди. От друга страна, има един вид нематериална подкрепа от връстници и тълпа, събираща подкрепа за онези, които са достатъчно смели или смели да пътуват при тези нови обстоятелства и които се проявяват в различни форми на споделяне на информацията, полезни съвети за как да събирате важни комплекти за пътуване (застраховка, маски, ръкавици, администрация и други нормални нови артикули). Хората говорят повече помежду си отпреди и услугите за добитък са заменени от по -внимателно разглеждане на документацията и търсенето. Не открих абсолютно никакви пречки, след като цялата необходима документация беше на място. Беше авантюристично, ново, любопитно и странно да минеш през празни врати и да се впуснеш в тунели!

Камбоджанското правителство е въвело изключителна система, която не само ще разпространи вируса, но и ще поддържа икономиката да се движи, макар и бавно.

Фактът, че валидността на визата ми удължава до 23 октомври 2020 г., означава много за мен.

Пътувах с красивата си чаша, подписана от Пиърс Броснан, и някои ястия в случай, че трябва да остана в карантина в продължение на 14 дни.

Мир, светлина, любов и устойчивост на всички

Нека всички бъдат свободни от страдание

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *