Правете пари на пазара за сватбен туризъм

By | януари 9, 2022

Притежавате ли или искате да станете собственик на туристически сайт? Туристическият пазар за меден месец трябва да бъде една от следващите ви дестинации. Защо?

Само пазарът за меден месец в САЩ прави около 13 милиарда долара годишно. И ако това не е достатъчно, ето нещо друго, което трябва да ви впечатли. До 2012 г. се очаква пазарът на САЩ да експлодира с 23 милиарда долара годишно. Въпреки това, той ще се удвои в много близко бъдеще. Цялостната картина е огромна.

Въпреки това, преди да спрете това, което правите, и да атакувате този доходоносен и спукващ пазар в туристическата индустрия, трябва да се образовате. Ако сте като повечето хора, смятате, че двойка на меден месец е на 18-20 години, току-що женени и отиват на Хаваите с парите на родителите си. Това не е така. Демографията и психологията на младоженците са се променили през годините.

Ако не знаете дестинацията си, няма да се възползвате от туристическия пазар за меден месец. И така, какво се промени? Едно нещо е състоянието на работата. През последните 20 години все повече жени се присъединиха към работната сила и заемат по-високи позиции от преди. Икономиката също се промени.

В днешно време е много често двойките да имат две предизвикателни кариери. По-трудно е да си тръгнеш за няколко седмици. Откъсвайки се от традицията и избирайки да напуснат веднага след брака, много двойки ще отидат на меден месец по-късно.

Основната цел на туризма за меден месец се промени през последните две десетилетия. Ето малко самородно парче от моята книга, за да се възползвате от туризма на медения месец. Най-малко вероятно е младите двойки да са на меден месец.

Вече ви дадох най-добрата дестинация за меден месец, Хавай, но знаете ли кои са най-добрите дестинации за меден месец в света? Разбира се, има много неофициални „списъци“, но тези в моята книга са повече от 6000 анкетирани енергийни агенти. Всъщност в неотдавнашен доклад (който се провежда всяка година) Хаваите не са основната дестинация за младоженците.

На пазара на меден месец има голяма печалба. Единственият въпрос е дали го искаш или не.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *