Планирайте ваканция, улеснена с кредити за пътуване

By | септември 23, 2021

Всеки от нас има много мечти да живее и пътува на любимото си място е една от мечтите, които всеки от нас живее до края на живота си. Винаги има желание да се вслушва във всеки от нас, но поради тази или онази причина повечето от нас никога не живеят мечтата, на която се радвахме като дете.

Една от най -големите причини са времето и парите. Корпоративната култура е толкова разпространена за нас, че дори и по грешка хората да отидат на почивка, през повечето време те са достъпни по пощата по телефона.

Вторичният доход, който е една от най -големите грижи на населението на Индия, тъй като 70% от населението на Индия принадлежи към средната класа и поради други отговорности, те се отказват от мечтите си за пътуване, защото мислят за дисбаланс. това ще стане, ако се погрижим за бюджета ви и ви помогнем да живеете мечтата си и да събудите вътрешната си воля.

Моля, планирайте пътуването си и опаковайте багажа си, тъй като ние сме тук, за да свалим тежестта от всичките ви финансови проблеми, като ви представим финансите за лесното ви пътуване, без да правите нищо в джоба си или дисбаланс във финансовия си баланс.

И ако кажем, че просто трябва да планирате къде искате да отидете и да ни уведомите.

Не е нужно да плащате нищо, просто знайте, че когато става въпрос за нас, трябва да следвате простото правило и да кажете „Резервирайте сега и платете по -късно“, ако ще продължите Почивни дни на EMI. или на меден месец или на вашето семейство, за да отидете на дълги празници, ние сме тук, за да ви предложим безпроблемно изживяване.

Моля, намерете лесните стъпки:

Защо да вземем заем за пътуване?

Ето няколко причини да изберете заем за пътуване:

• Незабавни средства

• Електронна електроника за удобни джобове: Насладете се на гъвкаво съхранение (3-18 месеца) и опции за възстановяване на суми

• Без проблеми: минимална документация

• Погасяване на автомобилен дълг.

Как оценявате номера на вашия кредит за пътуване?

За да се определи колко от Кредит за пътуване трябва да го вземете, първо трябва да създадете пълен бюджет за пътуване. За да направите това, изпълнете следните стъпки:

Намерете вашата дестинация: Прочетете пътеводители или сайтове, за да добиете представа за местата, които искате да посетите. Направете списък с нещата, които искате да направите тук, и техните вероятни разходи.

Направете бюджет за пътуване: Въз основа на вашето проучване изчислете дневните и общите си разходи за пътуване (включително храна, билети за пътуване, транспорт, такси за виза и настаняване). Добавете 20-30% към прогнозния бюджет, за да изчислите общата стойност на пътуването.

Кандидатствайте за кредит за пътуване: Посетете нашия уебсайт. Предоставете необходимите документи, като ИТ декларация или фишове за заплата, доказателство за адрес, доказателство за самоличност и банкови извлечения. Въз основа на вашите документи ще бъде определена вашата допустимост.

Приятно пътуване …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *