Пестеливи съвети за пътуване за самолети

By | септември 26, 2021

Важна част от бюджета за пътуване е транспортът и това често включва самолетни билети. Пестеливият пътешественик прави нещо повече от просто да следи интернет за полети с отстъпка. Той или тя търси по -креативни начини да харчи пари за пътуване.

Използвайте Free Stop Overs

Когато съпругът ми и аз за пръв път пътувахме до Австралия, летяхме с Air New Zealand. Защо? Тъй като авиокомпанията предложи безплатно спиране в своя хъб в Нова Зеландия. Никога не бяхме виждали селото и така или иначе сме планирали да го обиколим. По този начин не е нужно да плащаме за самолетни билети от и до.

Вторият път, когато пътуваме до Австралия, искаме Air Tahiti Nui. Тази авиокомпания е предложила, както се досещате, безплатна спирка в Таити на връщане или връщане. Друго място, което винаги сме искали да посетим.

Скрити градове

Безплатните спирки са открито предимство, предлагано от някои авиокомпании. Скритите градове не само се рекламират, но и активно се обезкуражават от авиокомпаниите. Те обаче могат да бъдат голяма икономия за пестеливия пътешественик.

Пример за това е пътуване от Ню Йорк до Лас Вегас. Понякога полет от Ню Йорк до Лос Анджелис е по -евтин, въпреки че същият полет спира в Лас Вегас, за да вземе повече пътници. И така, какво трябва да попречи на пестеливия пътешественик да избяга бързо до дестинацията, която той или тя наистина иска да посети?

Някои неща … Багажът ще бъде изпратен до местоназначението на билета, така че този трик е да транспортирате само пътниците. Също така флаерът трябва да помни, че билетът за връщане трябва да започне от истинската си дестинация.

Излезте

За гъвкавия и лесен пътник привличането към полет е като спечелване на лотарията за пътуване. Обикновено има повече обезщетения, отколкото позволявате на някой друг, който наистина се нуждае от него, да стигне навреме до местоназначението си.

Пътниците, които познават правилата, знаят предлаганото обезщетение (проверете на уебсайта на превозвачите), познават следващите полети (внимавайте за превозвачи с полети веднъж седмично) и могат да претеглят това спрямо болката на пътниците. Нарушените етажи. Съпругът ми и аз винаги решаваме, преди да стигнем до летището (скоро, така че имаме бордна карта, за да се откажем) дали си заслужава. Така че ние можем да предложим първите си места.

Има начини да увеличите вероятността да бъдете ударени, като най -простият е да резервирате вече доста пълен полет (обикновено полет по -късно през деня).

Пътуването със самолет няма да е достатъчно за бюджет за пътуване. С известно наблюдение на сайтове за отстъпки и използване на малко творчество, пестеливият пътешественик може да получи повече за по -малко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *