Персонализирани адаптери за пътуване – идеалните корпоративни подаръци

By | септември 21, 2021

Повечето професионалисти, ръководители, предприемачи, офис работници и т.н., са предприели пътуване от една страна в друга за бизнес транзакции, срещи, семинари, семинари и други свързани с бизнеса функции. Докато предприемат своите различни пътувания от държава до държава, техните телефони, лаптопи и други електронни джаджи винаги са с тях, за да поддържат връзка с бизнес партньорите и да бъдат в крак с работата.

Телефоните, лаптопите също са основни джаджи, които са задължителни при предприемане на командировки. Няма нищо по -страшно от това да видите телефона или лаптопа си с изтощена батерия и на път да го изключите, когато имате важни бизнес обаждания, искате да навигирате до вашата дестинация с Google Map или да имате други много важни неща. Какво да правите с твоят телефон. Ето защо адаптерът за пътуване е незаменима употреба, когато искате да се впуснете в пътуване.

Какво е адаптер за пътуване

Адаптерът за пътуване не е електрически преобразувател; това е съединител, който позволява да се използват електрически устройства с различни форми на щепсели в различни страни. Той просто свързва различни форми на гръбначния стълб към контакта в различни страни. Това означава, че с това можете да поставите електрически устройства с различни форми на щепсела в контакта в друга държава.

Различните държави и региони имат различни стенни контакти и типове щепсели, поради което се препоръчва адаптер за пътуване да се взема със себе си при всяко пътуване до друга държава. Някои от тях дори имат USB портове, където можете да зареждате вашите телефони, таблети и някои други USB устройства.

Защото адаптерите за пътуване са идеални корпоративни подаръци

Собствениците на предприятия, собственици на фирми, ръководители и други професионалисти пътуват през повечето време от една държава в друга. Те трябва да презареждат и поставят различните си електронни устройства и поради тази причина те са идеални корпоративни подаръци, които фирмите и корпорациите могат да дадат като подаръци.

Адаптерите за пътуване се предлагат в различни форми и цветове, така че е най -добре да вземете такива, които имат щепсели, които са съвместими с различните ви електронни устройства. Различните държави и континенти имат различни видове капачки като A, B, C, D и т.н. Например, Америка има гръбнак тип А, Канада има гръбнак тип А, европейските страни имат гръбнак тип С.

Персонализирани адаптери за пътуване

Адаптерите могат да бъдат персонализирани според вашите нужди и да ви накарат да изглеждате различно от другите адаптери около вас. Това има за цел да му придаде уникален вид и да го персонализира за ваша лична употреба и удовлетворение.

Ако приемем, че имате два телефона и два таблета, които трябва да зареждате едновременно, има адаптивни адаптери, които отговарят идеално на вашите нужди. Това са адаптери, които ви позволяват едновременно да зареждате двата си телефона, два таблета и други електронни устройства. Зареждането на всичките ви устройства едновременно може да намали разпределението на електроенергия към всяко устройство, което ще удължи времето за зареждане.

Предимства от използването на персонализирани адаптери за пътуване

1. За да зареждате телефоните си по време на пътуване – Тя ви позволява да презареждате телефоните си, докато пътувате, независимо от държавата, в която пътувате. Не е нужно да се притеснявате дали стенният контакт в страната, в която пътувате, ще бъде съвместим със страната, от която идвате. С персонализиран адаптер за пътуване можете да зареждате няколко телефона си едновременно, като по този начин спестявате време.

2. За зареждане на вашия лаптоп по време на пътуване – Тя ви позволява да презареждате лаптопа си във всяка страна, в която пътувате. Лаптопът е едно от най -важните неща, които бизнесменът или мениджърът ще прави, защото винаги трябва да се актуализира с работата. Така че използването на персонализиран адаптер за пътуване ще ви даде гаранция, че няма да загубите представа за работа поради ниската батерия на вашия лаптоп.

3. За зареждане на таблетите – В допълнение към презареждането на телефоните и лаптопа си, можете да зареждате и таблетите си. Има много магазини, където можете да поставите таблетите си с телефони и лаптопи.

4. За електрически и електрически самобръсначки – Като бизнесмен, пътуващ за командировка, която ще продължи седмици, електрическата самобръсначка е личен предмет, който не бива да забравяте да вземете със себе си. Това е мястото, където персонализиран адаптер за пътуване е полезен, защото ще трябва да включите електрическата си самобръсначка или да я презаредите, когато е необходимо. Независимо от държавата, в която пътувате, персонализираният адаптер за пътуване е това, което трябва да вземете със себе си, за да включите захранването или зареждането на вашата електрическа самобръсначка.

5. За зареждане на цифрови фотоапарати – Като турист, който отива на почивка, или бизнесмен, който отива на бизнес семинар, цифровата камера е това, което трябва да вземете със себе си, за да уловите всеки момент. Ще ви е необходим и персонализиран адаптер за пътуване, който да ви позволява да зареждате или захранвате вашия цифров фотоапарат, когато е необходимо. С адаптер за пътуване можете да зареждате вашия цифров фотоапарат в една от страните, в които ще пътувате.

Неща, които трябва да вземете под внимание

Адаптерът за пътуване не е преобразувател или трансформатор, така че има две важни неща, които трябва да имате предвид, когато пътувате в други страни, за да не унищожите в крайна сметка вашите телефони и други устройства. Тези две важни неща, които трябва да вземете под внимание, включват;

1. Ток – Двата основни стандарта за електрически ток са постоянен ток (DC) и променлив ток (AC). Някои държави използват DC, докато други използват AC, така че трябва да се уверите, че вашите устройства са съвместими с електрическия ток на страните, които посещавате, за да избегнете повреди.

2. Напрежение – Има различни стандарти за електрическо напрежение за различните страни. Най -често срещаните са стандартът за напрежение в САЩ от 110 / 120V и европейските страни от 220 / 240V. Затова проверете какви напрежения са съвместими с вашите устройства, за да избегнете повреда на вашите устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *