Общи грижи в болница за туристи в Гуаякил

By | октомври 1, 2021

Гуаякил е най -големият град в Еквадор, също и неговият най -населен и индустриализиран град. Градът е една от най -популярните туристически дестинации в Южна Америка, защото предлага страхотна природа и широк спектър от възможности за забавление. Понякога е наричан „Перлата на Тихия океан“ и има много интересни паметници и катедрали. Напоследък туристите посещават този град. Градът е един от най -развитите в областта на медицината и грижите. Затова по време на пътуването си до Гуаякил можете да сте сигурни, че ще получите добра медицинска помощ в случай на спешност.

Болниците в Гуаякил са добре финансирани и имат актуални разпоредби. Тези болници разполагат с най -новото оборудване и разполагат с необходимите съоръжения за напреднали интензивни грижи. Лекарите и другият персонал са добре обучени в своите области. Пациентите никога не получават дискриминационно лечение, дори и да не са жители. Болничните разходи обикновено са по -ниски от повечето болници в Съединените щати. Лечението не е компрометирано по никакъв начин.

И двете са най-добрите болници в Гуаякил, а най-известните туристи, които предлагат първично лечение, са Клиника Алчивар, Болнична клиника Кенеди, Клиника Модерна, Клиника Гуаякил, Клиника Идробо и Клиника Кенеди. Всички тези болници са частна собственост и предлагат отлично лечение. Има различни отделения за спешни случаи и специализирани отделения за различни видове заболявания. Повечето лекари разбират английски. Във всеки случай, ако продължавате да имате езиков проблем, най -добре е да наемете преводач. Местни студенти могат да бъдат наети като преводачи, тъй като много от тях говорят английски. Като посетител, медицинските услуги на Гуаякил никога няма да ви разочароват.

Друг важен съвет за всички туристи, посещаващи Гуаякил, е да имат под ръка паспорти и свързани с тях документи, тъй като те са единствената лична карта, която имат на чужда територия. Уверете се, че носите колкото се може повече лекарства в достатъчни количества. Носете достатъчно лекарства, за да издържите цялото си пътуване. Разграничавайки имената на някои лекарства от целия континент, бихте получили грешно лекарство, ако се опитате да влезете в касата на Гуаякил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *