Обиколка на Златен триъгълник – известната туристическа атракция на Индия

By | ноември 2, 2021

Насладете се на удоволствието и спокойствието на Индия с обиколката на Златния триъгълник. Посещение на една от най-оживените столици на Индия, колоритния град Джайпур и Тадж Махал е известен като завладяващата и завладяваща обиколка на Златен триъгълник. Той ще подобри най-добрите моменти от живота ви, ще ви даде топло посрещане в екзотичната обиколка на Златен триъгълник и ще изживеете специалните моменти от живота ви.

Ако искате да се възползвате максимално от свободното си време, организирайте прекрасното си свободно време с нас и се възползвайте максимално от живота си. Възползвайте се от възможността да отпразнувате прекрасната красота на Индия, като посетите обиколката на Златния триъгълник в Северна Индия с нас.

Пакетът Златен триъгълник в Северна Индия ще предложи свободно време, удоволствие и почивка и със сигурност ще осигури най-добрата възможност за настаняване. Обиколката на Golden Triangle Tour ще предложи на туристите удобството на посетителите и широка гама от предимства и пакети за дестинацията Golden Triangle Tour в Северна Индия.

Съществото обиколи Ню Делхи с първото си пътуване, град с история, своята архитектурна красота и богати паметници. Това е приятно място за посещение и пътуването като цяло може да бъде проспериращо и приятно преживяване само по себе си.

Славният град Джайпур е следващата дестинация и земята на крал Раджпут е известна със своята смелост и достойнство. Обща обиколка на град Джайпур посещава Хава махал, Джантар мантар, двореца Амбър Форт и фабриката за скъпоценни камъни. Почти всички от тях си струва да посетите места, за да се почувствате извън света.

Крайната дестинация на обиколката на Златния триъгълник е Агра и посещение на Таджмахал, израз и представяне на истинската любов. Това е едно от седемте чудеса на света, построено от императора на Моголите Шах Джахан за любимата му съпруга Гулбадан, известна като Мумтаз Махал. Неговата красота е несравнима и стои на издигната платформа в южния край на градина от четири четвърти. Цялостният дизайн се основава на модел на мрежа, който дава невероятна гледка към цялото място.

Първият модел е високата червена каменна врата на Chowk-I Iilo Khana с красиви минарета. На следващата 30-метрова веранда от червен камък можете да влезете в основната сграда с градините и да имате невероятна гледка към Тадж Махал. Входът е разделен на отделни правоъгълници от водните пътища, които в крайна сметка водят до резервоар за вода, разположен в средата. В северния край е Тадж, а от западната страна е джамия, изработена от червен пясъчник. Има и негова реплика от източната страна. Намира се в центъра на Тадж Махал, с четириетажни мраморни минарета на всеки ъгъл.

Красивата и великолепна резба в мрамор ще ви спре дъха и ще ви остави обвързани. Красотата на Тадж Махал очарова и пленява посетителите. Цялостният дизайн е особено изваян, вместо да избледнява белотата на мраморната повърхност. Очарователната красавица кани посетителите да ги посещават отново и отново.

Ще бъде ярко и завладяващо преживяване да бъдете част от обиколката на Златния триъгълник, която ви отвежда до Раджастан, столицата на Индия и едно от Седемте чудеса на света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *