Някои често срещани погрешни схващания за бизнес пътуванията

By | октомври 1, 2021

Винаги, когато срещнете бизнес пътешественик, който се разхожда из летището, през ума ви минават много мисли. Нека да започна с предупреждение, много от тях може да са грешни.

Бизнес пътуващите са изправени пред много предизвикателства. Винаги бягащи срещу часовника, те постоянно ходят от едно летище на друго, хващайки един полет до друг. Липсата на сън, повече от очакваното работно време и понякога дори пропускането на храненията са това, на което много пътешественици могат да разчитат при пътуванията си. Разбира се, не е лесно да се справите с такава рутина и само най -трудните успяват да оцелеят.

Пътуването причинява много недоразумения. Ето някои от най -добрите.

1. Винаги става въпрос за удоволствие

Обикновено всеки път, когато чуете за бизнес пътници, много хора си мислят, че това пътуване е само за удоволствие. Разбира се, всичко, за което могат да мислят по това време, е платено пътуване, безплатно пътуване със самолет и всички други разходи.

Вярно е, че повечето компании плащат за цялото пътуване. Това обаче е много повече от безплатни ястия и престой в луксозен хотел. Човек в командировка често трябва да жертва много от свободното си време, за да спази сроковете и да изпълни задачи.

2. Пътувайте със стил

Вярно е, че бизнес пътуващите имат преди всичко харизматична личност и без значение колко безсънни дни са преживели, те винаги пътуват със стил. Но определението за стил за мнозина е съвсем различно. Когато мислите за бизнес пътници, автоматично сте склонни да мислите, че те трябва да пътуват за луксозните класове на авиокомпанията и да отседнат в най -реалистичните хотели.

Истината е, че не много компании могат да си позволят това. Много бизнес пътници обикновено летят за икономична класа и отсядат в икономични хотели.

3. Официално облекло

Той винаги иска да отиде на среща, търсейки най -доброто. Ограниченията в багажа обаче често могат да затруднят пренасянето на най -доброто ви облекло в чужда земя за бизнес срещи. Голямо облекчение е, че бизнесмените по света разбират това ограничение.

Така че следващия път, когато имате желание да видите пътешественик, не е нужно винаги да сте в костюм, за да се квалифицирате като такъв. Хубав чифт панталони и рокля ще свършат еднакво добра работа. Костюмът вече не е критерий за квалификация за това да си бизнесмен.

4. Работи се много

Разбира се, пътуването се планира за постигане на определени цели. Това обаче не винаги е така. Служебното пътуване не винаги може да бъде толкова успешно, колкото това, което компанията е планирала.

Понякога служебното пътуване означава, че действително не се върши никаква работа. Това пътуване обаче може да отвори повече възможности за бъдещ успех. Пътуването може да ви затрудни, но обществото може да не постигне желаните резултати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *