Най-добрите туристически атракции в Акронера

By | януари 4, 2022

Акрон е един от най-големите градове в щата Охайо. Градът има редица туристически атракции, които продължават да канят хора от цял ​​свят в този град. От изкуство от световна класа до причудливи музеи, Акрон има много забавни места. Въпреки че Акрон е по-малко известна туристическа дестинация в Съединените щати, можете да планирате пътуване до града, за да разгледате нещо интересно. Резервирайте Spirit Airlines в Akronera на достъпни цени. Когато посещавате Акрон, не бива да забравяте да разгледате тези големи туристически обекти в града. Виж!

Топ 5 туристически атракции в Акрон

1. Зоопарк Акрон

Зоологическата градина на Акрон има повече от 35 акра местообитание. Когато посетите зоологическата градина, можете да видите повече от 1000 животни. Животните представляват повече от 100 вида. Това е една от най-популярните туристически дестинации в града и приема повече от 400 000 посетители всяка година. Животните идват от различни части на света. Посетете зоологическата градина с някои застрашени животински видове като пингвини Хумболт, суматрански тигри, снежни леопарди, ягуари, червени панди, комодски дракони и много други.

2. Музей на държавния университет в Кент

Ако сте фен на изкуството, трябва да посетите музея на Кентския държавен университет. Това място обхваща всички видове изкуства с широка гама от жанрове под един покрив, включително мебели, картини, текстил, стъклени изделия и орнаменти. Музеят разполага със статични и въртящи се експонати. Творбите варират от 18 век до наши дни. За да станете свидетели на завладяваща колекция от произведения на изкуството от различни места и времена, прекарайте един ден в разглеждане на държавния музей на Кент в Акрон.

3. Брендивайн скача

Охайо е най-атрактивният водопад в щата. Това е 60-65 метра водопад през цялата година в Brandywine Creek. Ако сте фен на приключенията на открито, можете да отидете на туризъм и да се насладите на природата. Басейните тук са известни през пролетта, като служат като място за размножаване на местните саламандри.

4. Музей на изкуствата Акрон

Музеят на изкуствата в Акрон излага регионално, държавно и международно изкуство от 1850 г. Музеят разполага с повече от 5000 предмета. Можете да намерите картини, скулптури, стъкло, фотографии и дизайни на съвременни художници. В допълнение към изкуството, музеят забавлява публиката си чрез динамични програми, включително филми, видеоклипове, семинари и беседи с артисти.

Музикален център Blossom

Можете да слушате Cleveland Orchestra в Blossom Music Center. Известен е с това, че е един от най-живописните театри в Съединените щати. Когато посетите това място, можете да се насладите на класика като Моцарт и Бетовен, смесени с необичайни парчета като Led Zeppelin Symphony.

През летните месеци центърът предлага филми, които можете да гледате с помощта на оркестъра. Ако оркестърът не свири, можете да намерите някои поп концерти, които се провеждат на място. Така че посетете Акрон, за да посетите всички прекрасни туристически атракции, споменати по-горе.

Резервирайте вашите билети за Акрон със Spirit Airlines. За да резервирате полети, обадете се на Spirit Airlines. Свържете се с представител и направете резервации без проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *