Най -добрите начини да пътувате с Paintball Gear

By | септември 19, 2021

Ужасно е да се представиш на турнир и да откриеш, че електронният ти бункер е счупен по време на пътуването. Това фиаско стартира игри за много отбори, които не бяха толкова усърдни, колкото би трябвало да бъдат, когато опаковат. Вашето оборудване за пейнтбол е твърде ценно, за да го хвърлите само в неорганизирана гигантска пластмасова торба. Добрите играчи плащат хиляди долари за специализирано оборудване; назъбената бастун на пистолет за пейнтбол за 1500 долара не се приема леко. Пътуващият спортист по пейнтбол трябва да обоснове не само опаковането на правилното количество от правилните консумативи, но и опаковането им по безопасен и сигурен начин. Решението е да изберете правилната чанта за измерване за продължителността на пътуването, което предприемате, и какво оборудване ще ви е необходимо. В допълнение към конкретна чанта за вашия маркер, има основно три вида / размера торби, налични за продажба.

Пейнтбол раницата е сравнима по размер и форма с училищни раници или дневна опаковка, използвана от туристи, въпреки че са специализирани в носенето на пейнтбол инструменти. Тези чанти са най -подходящи за пренасяне на основните ви нужди на полето и отзад, но рядко имат достатъчно място за преобличане или дори униформа за състезание. Добре е да имате чанта екипировка за пейнтбол, само за да държите заедно важната си екипировка (но да я отделите от меките си предмети), когато пътувате за по -дълги периоди от време. По-големите чанти в стила на дафъл, наречени пейнтболни чанти, често съдържат не само вашето оборудване за игра, но и промени в облеклото, униформите и тоалетните принадлежности. Тези чанти са най -добрият избор за нощни пътувания, които продължават няколко дни и се предлагат в различни размери. Някои са по -добре оборудвани от други за пътуване със самолет, но по -добре да носят всичко необходимо, когато шофирате на събитие. Когато пътувате със самолет, най -добрите чанти за използване са костюми за пейнтбол. Те са сходни по размер с чанти за пейнтбол, но имат твърди външни обвивки или по-тежки тъкани. Калъфите за пейнтболни костюми предлагат най -добрата защита за вашето оборудване за безопасно боравене от авиокомпания.

Когато купувате чанта, за да носите вашите консумативи за пътуване, най -добре е да я купите в магазин за пейнтбол. Всъщност можете да използвате всяка чанта, за да носите оборудването си за пейнтбол, но ако не използвате специализирани инструменти, има потенциал да ви остави без надзор и да се придържате към вашето събитие. Основната разлика между стандартните чанти през рамо и пътни чанти и чанти за пейнтбол е, че чантите, предназначени за пейнтбол, имат специализирани функции. Пейнтбол чанти, чанти за предавки и куфари имат велкро ленти от вътрешната страна, за да обезопасят багажа ви и да ги пазят по време на транспортиране. Най -добрите чанти за екипировка за пейнтбол имат отделения, които помагат да се отделят дрехите и да се запазят мръсните или влажни консумативи далеч от сухите. Пейнтболните пътни чанти също са сравними по цена с други подобни типове стандартни чанти.

Важно е също така да се разбере, че някои части от оборудването може да имат специфични изисквания, които ги правят по -безопасни за пътуване. Вашата маска за пейнтбол например трябва да бъде опакована внимателно. Много маски за пейнтбол са направени от гъвкава пластмаса, която заобикаля лещата, която често се деформира лесно, когато се забие в торба с всичко останало. Ако това се случи или лещите ви се надраскат, ще бъдете разсеяни през целия ден с неудобна защита за очите и играта няма да бъде толкова забавна. Носенето на кутия с пейнтбол маска е най -добре да се направи или с хубава голяма кадифена чанта и / или твърд калъф. Въпреки че това също е още едно парче багаж, което да носите със себе си, това е най -добрият начин да съхранявате и носите очила за пейнтбол, без да деформирате пластмасата или да надраскате обектива.

Транспортирането на вашия резервоар за пейнтбол е може би най -трудното оборудване за планиране. Ако летите, можете да пътувате само с празен резервоар за въздух; не можете да летите с пълен резервоар за сгъстен въздух, тъй като той ще се превърне в бомба и е в нарушение на закона. Можете дори да шофирате с пълен резервоар за въздух. Най -добрите резервоари за сгъстен въздух с пейнтбол струват над 200 долара, така че дори и най -малката драскотина или най -малкото ухапване може да бъде досадно. Най -добрият съвет е винаги да носите празния си резервоар за въздух в здрав гумен капак и след това да увиете всичко в мехурчеста обвивка и да увиете между смяната на дрехите или крака на панталона си. Електронният бункер е важна част от оборудването, от което работата на вашия пистолет ще зависи значително. В продажба няма много защитни калъфи специално за зарядни устройства за пейнтбол, но някои марки идват с тях. Най-добре е да намерите подходящ размер пластмасов контейнер за безопасно съхранение и транспортиране на зарядното устройство, особено ако плащате много за него. Когато транспортирате (и съхранявате), най -добре е да извадите батериите на електронния бункер, за да избегнете потенциално бедствие от теч.

Носенето на вашия пистолет за пейнтбол в отделен калъф е най -умният начин. За най -пълна защита твърдият калъф е най -добрият избор и ще запази маркера ви най -безопасен. Освен ако не използвате кутия с пушка в естествен размер, повечето кутии за пистолет за пейнтбол са доста компактни и плътно се побират в по-голяма чанта за съоръжения. Ако нямате достъп до твърд калъф, можете да изберете мек страничен калъф, но той също трябва да бъде увит в ризата и / или пейнтбола за възможно най -голяма защита. Когато опаковате, винаги отделяйте цевта от пистолета си, опаковайте в подплата и за предпочитане заедно. Някои маркерни бъчви имат собствен транспортен калъф и са подходящи за най -безопасно пътуване. Ако летите в условия за дървенбол, не се препоръчва носенето на реалистичен военен пейнтбол пистолет както до летището, така и в самолета. С всичките сътресения в света и допълнителна сигурност на летищата, автентична реплика щурмова пушка със сигурност ще повдигне вежда и вероятно ще бъде конфискувана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *