Най -добрите еврейски идеи за пътуване за възрастни пътешественици

By | октомври 11, 2021

Да си пенсионер означава, че имаш цялото време на света да правиш това, което искаш – например да пътуваш! Но какви места правят за незабравими еврейски празници? Нека да разгледаме:

Обиколка на наследството в Азия

Азия е пълна с разнообразни култури и дори има обекти на еврейско наследство на места, които най -малко трябва да очаквате. Има екскурзии от равини, които могат да предоставят задълбочени дискусии за тях. Ако искате, има 15-дневно турне, което ще ви отведе до Сингапур, Тайланд, Виетнам и Бирма.

Ето някои забележителни места за посещение:

Сингапур: Maegan Aboth- Тази синагога предлага Mikveh и служи като училище за повече от сто ученици. Те имат кошерни ресторанти, а също така сервират шабат и ястия.

Мианмар: Синагогата Musmeah – тази синагога е единствената и последна стояща синагога в Бирма, която също съдържа повече от 120 свитъка на Тора.

Тайланд: Храмове в Чианг Май – Ако сте в храмове, тогава Чианг Май е място за посещение. Този град, с повече от 300 храма, има храмове, датиращи от 13 -ти до 18 -ти век. Най -известният е Wat Phra That Doi Suthep.

Старши доброволец в Израел

Доброволчеството не е само за млади хора, които искат експозиция. Красиво е дори за пенсионерите! Ако искате да прекарате значими празници, без да се притеснявате за настаняване и квартира, тогава доброволчеството в чужбина е за вас.

В допълнение към уникалното преживяване, можете да приложите уменията си и тук. Много организации все още се нуждаят от лекари, социални работници, адвокати и т.н.

Ето някои организации, които търсят доброволци:

Диспансерни опаковчици – Той е идеален за туристи, които са в страната за кратко време. Pantry Packers раздава храна на семейства и възрастни хора в Израел, които принадлежат към бедни общности.

Квалифицирани доброволци за Израел – Това е идеално за пенсионери, които искат винаги да използват добре уменията си. Квалифицираните доброволци за Израел канят професионални евреи от Северна Америка и Обединеното кралство да участват доброволно в Израел в доброволен ангажимент за ограничено време.

Круиз по река Кошер в Европа

Европа е добре известна дестинация за еврейски пътешественици, включително кошерни речни круизи. Много от тях са луксозни круизи с ол инклузив, които също имат синагоги на борда. Освен това програмите му включват пътувания с образователно наследство. Те също се качват на равини и известни учени, които провеждат конференции и дискусии

Кошерните ястия, които се сервират, също се наблюдават внимателно. Това е идеално за тези, които искат да запазят кошер в пътуванията си.

Отиването на ваканция със сигурност е много забавно, но би било по -добре да спечелите и уникални и запомнящи се преживявания, и. И тъй като имате лукса на времето, можете да имате по -безгрижно и спокойно пътуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *