Много опции за продажба на туристически ремаркета

By | октомври 7, 2021

Да станеш RVer не означава, че трябва да караш огромен мотор. Те очевидно са вариант, ако искате нещо голямо. Ако обаче търсите нещо малко по -управляемо, има няколко вида туристически ремаркета за продажба, от които да избирате.

Пети маршрут

Ако търсите най -голямото жизнено пространство в опция за изтегляне, петото колело е най -добрият ви избор. Този модел е конструиран по такъв начин, че има повдигната предна част. Тази повдигната секция придава на интериора етаж на две нива, което ви дава повече пространство в „живата“ зона. Дневната / трапезарията лесно се превръща в повече място за спане благодарение на плъзгащ се дизайн.

Петото колело се свързва с дъното на вашия камион, както правят повечето къмпингуващи. Този модел обаче изисква специално свързване в леглото на камиона за свързване. Може да се наложи да имате средно или тежко теглещо превозно средство, за да издърпате този кемпер, който може да е твърде тежък за теглене с традиционен пикап. Не можете да теглите това устройство със SUV.

Петото колело има всички удобства на традиционен автомобилен дом. Те обаче са склонни да купуват по -евтино.

Традиционни кемпери

Традиционният модел със сигурност е най -популярният на пазара поради разнообразието, което можете да намерите. Когато погледнете тези туристически ремаркета за продажба, ще видите, че те идват в размери от девет фута до над 40 фута. Може да се изтегли и от пикапи и леки джипове, ако получите по -малък модел.

Моделите на 17 фута или повече се считат за самостоятелни. Това означава, че се предлага в комплект с кухненски бокс и баня. Тези средни устройства също имат резервоари за прилични размери за прясна и не толкова хладна вода.

В този тип устройства има голямо разнообразие. Можете да ги оборудвате с двуетажни легла, плъзгащи се врати и дори няколко врати. Всички са оборудвани със 120v електрически връзки и климатик.

Изскачащи прозорци

Вероятно най-евтиният от всички туристически ремаркета в продажба е изскачащият или кученски модел. По същество това е голям магазин с ремарке. Когато не се използва, сгънете отстрани и отгоре. Това ви позволява да съхранявате устройството в много по -малка площ. Независимо дали притежавате среден автомобил, малък SUV или лек пикап, този модел е идеален за изваждане на сегашното ви превозно средство.

Тези сгъваеми кемпери осигуряват кухненски съоръжения, ледени кутии, отопление, резервоари за прясна и източена вода, мивки и кранове и легла. Те също са оборудвани със 120v електрически системи. В зависимост от избрания от вас модел, те могат да спят до шест души удобно. За разлика от други единици, този стил няма баня на борда.

Най -големият недостатък на този модел е, че трябва да го пуснете в експлоатация и да го вземете. Разбира се, повечето от тях вече имат система за издигане, която помага за ускоряване на този процес. Въпреки това, ако вали, ще трябва също да подскачате под дъжда, за да завършите инсталацията.

Изборът от многобройните туристически ремаркета в продажба може да бъде обезсърчаващ. Когато намерите правилния, вие и вашето семейство можете да се насладите на малко време за къмпинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *