Мексиканска туристическа застраховка – Съвети за закупуване на застраховка за Мексико

By | октомври 10, 2021

Поздравления – вие сте на вълнуващо приключенско пътуване до Мексико. Имате настроен автомобил и пълен с цялото оборудване и сега е моментът да закупите мексиканска застраховка за туристически автомобили. Мексиканското автомобилно застраховане може да е най -важното решение, което можете да вземете, но за съжаление това е едно от най -бързите и най -малко проучваните решения, взети от много мексикански пътешественици. Не се заблуждавайте, като приемете, че всички застраховки в Мексико са еднакви, тъй като разликите в застрахователното покритие и обезщетенията могат да варират драстично между мексиканските застрахователни компании. Въпреки че изследването на застрахователното покритие не е много вълнуващо за повечето хора, тази статия ще ви покаже, че 5 или 10 минути проучване в Интернет могат да ви спестят хиляди долари и много разочароващи часове, ако наистина трябва да използвате мексиканска застраховка, за да платите за загуба.

Използвайте интернет, за да закупите оферта от мексиканската застраховка за туризъм

По -голямата част от мексиканските застраховки за автомобили се купуват директно от интернет. Има няколко уебсайта, които продават застраховки в Мексико и има смисъл клиентът да закупи вашата застраховка онлайн. Бихте ли предпочели да изчакате до последната минута, за да закупите застраховка на границата, или бихте предпочели да закупите застраховката си от комфорта на компютъра си, преди да пътувате до Мексико? Повечето клиенти предпочитат да се погрижат предварително за застраховката си.

Най -добрите уебсайтове за закупуване на застраховка в Мексико са тези, предлагани от много мексикански застрахователни компании. Това ви позволява да правите сравнителни покупки чрез уебсайт, вместо да попълвате формуляри за бюджет на множество уебсайтове. Добрият мексикански застрахователен уебсайт със сравнителен застрахователен рейтинг ще ви спести време и объркване.

На кои уебсайтове можете да се доверите?

Преди да получите застрахователната си оферта, уверете се, че търсите вашия застрахователен лиценз и информация за контакт. Може също да поискате да потърсите номера на лиценза „Излишни линии брокер“. Онлайн брокер с излишък е застрахователен брокер, който има директен договор с мексикански застрахователни компании и е упълномощен да продава чуждестранно застрахователно покритие в САЩ. Онлайн лиценз за посредничество с излишък е добър знак, че уебсайтът се управлява от застрахователна компания в Мексико. Ако застрахователният лиценз не е лиценз за излишък на брокер, това означава, че той вероятно се управлява от застрахователен агент, който продава уебсайта чрез брокер с излишък. Това не означава, че продуктите на уебсайта не са валидни, но може да не е същото ниво на обслужване на клиентите като излишък онлайн брокер, специализиран в мексиканска застраховка. Може да искате да потърсите в списък с разрешения за по -добро бизнес бюро и интернет, като например Hacker Safe или McAfee Secure, за да сте сигурни, че вашата информация е защитена по време на интернет транзакция.

Да търси застрахователно покритие в Мексико

След като изберете уебсайт, който продава мексиканска туристическа застраховка, ще попълните формуляр за бърза застрахователна оферта. В рамките на минута би трябвало да можете да получите твърд бюджет и да започнете да проучвате ползите от предлаганите застрахователни продукти. Не забравяйте, че това ще бъде много по -бърз и по -плавен процес, ако използвате уебсайт, който предлага множество конкурентни застрахователни компании в една система за вноски (сравнителен бюджет).

Намерете таблица под или над застрахователните цени, която ясно обяснява какви са границите на мексиканската застраховка и какво всъщност е покрито. В тази таблица искате да проучите следните категории:

Удръжки: Най -добрите застрахователни полици в Мексико ще фиксират приспадане, което означава, че приспаданията ще бъдат заключени в определена сума, независимо от стойността на вашия автомобил. Някои по -евтини полици ще се основават на приспадане като процент от стойността на превозното средство. Ако стойността на превозното средство е по-малка от 20 000 долара, удръжките, базирани на проценти, може да са наред, но когато стойностите на превозното средство са 30 000 долара или повече, процентните отчисления могат да бъдат много високи. Ако уебсайтът не изброява точно приспадане, не трябва да използвате този уебсайт!

Американски почасови ставки на труда за ремонти в САЩ или Канада: В миналото повечето мексикански застрахователни компании се опитваха да накарат клиентите да ремонтират автомобилите си в Мексико. Ремонтите в Мексико вместо в САЩ често бяха по -евтини за мексиканските застрахователни компании и много клиенти не желаеха да оставят колата си в Мексико, така че компанията спря да плаща тези искове. Днес много от най -добрите застрахователни програми в Мексико ви позволяват да ремонтирате автомобила си в САЩ или Канада. Уловката е, че някои от по -скъпите застрахователни програми в Мексико плащат само ограничена почасова ставка за ремонти, направени в САЩ (някои от 20 долара на час). Това означава, че клиентът ще трябва да плати разликата в почасовите ставки на труда от джоба си. Най -добрите осигурителни програми в Мексико ще плащат много високи нива на труд в САЩ, като например 70 долара на час или каквото и да плащат в почасовата ставка на труда в САЩ. Тези полици могат значително да намалят разходите от джоба ви, ако има иск. Ако уебсайтът на мексиканската застраховка не посочва дали са разрешени ремонти в САЩ или каква е почасовата ставка, не използвайте този уебсайт за закупуване на мексиканска застраховка!

Покриване на вандализъм и частична кражба: Вандализмът и частичната кражба (т.е. част от колата е открадната, като гуми, панели на вратите и т.н.) обикновено не се покриват от стандартната мексиканска застраховка на автомобил. През последните години висококачествените застрахователни програми в Мексико започнаха да предлагат това покритие в програми за подобрено покритие. Ако искате да се предпазите от възможно най -много видове загуби, трябва да потърсите това покритие.

Ограничения на отговорността: Това е частта от мексиканската застрахователна полица, която плаща за щети, причинени на трети страни. Това покритие е от съществено значение при пътуване до Мексико. Повечето в индустрията вярват, че 50 000 долара е минималната застраховка за отговорност, която трябва да имате предвид. Някои от най -добрите застрахователни програми в Мексико ще го повишат до комбиниран лимит от 300 000 долара (сумата, добавена за имуществени щети или телесни повреди), но също така ще увеличи застрахователната премия. Някои клиенти искат да преместят тези високи граници, за да работят заедно с политиките за отговорност на САЩ. Може да попитате вашия застраховател в САЩ дали вашата чадърна застраховка ще разпознае мексиканската автомобилна застраховка като ваше основно покритие.

Медицински плащания: Това е част от мексиканската застрахователна полица, която плаща на вас и вашите пътници (хората във вашия автомобил) медицински разходи. 2 000 долара за инцидент са 2 000 долара за човек, което е най -ниската граница, която трябва да имате предвид, но много политики ще предлагат много по -високи граници. Някои по -добри политики също ще увеличат тази сума, ако ударите незастрахован шофьор. Може да искате да се свържете с вашия доставчик на здравно осигуряване в САЩ или Канада, за да се уверите, че те покриват медицинските разходи, направени при пътуване до Мексико. Като алтернатива може да искате да проучите и международен план за здравно осигуряване, но това е друг въпрос.

Юридическа служба: Уверете се, че мексиканската застраховка има правни услуги или правна помощ. Това покритие ще покрие съдебни разходи, адвокатски хонорари или плащания по облигации, направени в резултат на пътнотранспортно произшествие в Мексико. Услугата ще изпрати и законен представител, който да й съдейства чрез съдебни производства. Това покритие е от съществено значение, така че не купувайте мексиканска автомобилна застраховка, която няма това покритие.

Пътна помощ: Повечето от най -добрите застрахователни компании в Мексико ще имат ниво на пътна помощ, което ще покрива транспортните разходи, спуканите гуми, ключарските и други услуги. Покритието е страхотно; така че не забравяйте да го включите във вашата мексиканска застрахователна полица.

Медицинска евакуация: Тъй като мексиканският застрахователен пазар става все по -конкурентен, много мексикански превозвачи се събират в специално покритие, за да подчертаят своите продукти. Когато медицинската евакуация е автоматично включена в мексиканската застраховка на автомобил, тя има огромна стойност и удобство. Това покритие ще координира и плаща за въздушни или сухопътни линейки в случай на „сериозно заболяване или нараняване“. Това означава, че това е животозастрашаващо или много сериозно заболяване или нараняване. Закупуването на медицинска програма за евакуация самостоятелно често може да струва стотици долари годишно и често може да има много ограничения. Качествените мексикански програми за застраховка на автомобили, които включват медицинска евакуация, обикновено автоматично покриват четири или повече души от вашата туристическа група. Уверете се, че търсите колко души обхваща медицинската евакуация. Ако броят на обхванатите лица не фигурира в данните за бюджета на застраховката, можете да приемете, че медицинската евакуация може да покрие само водача. Има и други уебсайтове, които имат 4 или повече души на вашия сайт; затова е силно препоръчително да потърсите уебсайтове, които предлагат по -широко покритие за медицинска евакуация.

Самолетни билети за вкъщи: Друго голямо предимство, което предлагат много от най -добрите застрахователни уебсайтове в Мексико, е, че можете да получите билети за вкъщи, ако не крадете или шофирате колата си. Това може да ви спести хиляди долари и да облекчи кошмара да се наложи да координирате транспорта обратно до дома си от Мексико. Ако се предлага това предимство, уверете се, че колко хора ще издаде полицата за билети за домашни самолети. Ако домашният ви самолетен билет не се появи или не посочва колко хора обхваща уебсайтът, трябва да проверите друг уебсайт. Някои уебсайтове предлагат покритие за четири или повече души от вашата туристическа група.

Ако се съмнявате, обадете се на линията за помощ на отдела за обслужване на клиенти за помощ

Известните мексикански застрахователни уебсайтове ще ви насърчат да се обадите на обслужване на клиенти, ако имате въпроси относно мексиканската застраховка. Ако никой не отговаря на телефона ви или ви се обажда в рамките на няколко минути (през нормалното работно време), може да не искате да си купите застраховка от този уебсайт! Повечето застрахователни уебсайтове в Мексико са като банкомати. Уебсайтът е за ваше удобство, ако искате сами да напишете полицата, но можете също да се обадите на застрахователния агент за обслужване на клиенти на уебсайта и да накарате агентите да напишат полицата по телефона.

Ако проверите всяка от тези характеристики на застрахователно покритие и уебсайт, докато купувате мексиканска автомобилна застраховка в Интернет, ще бъдете сигурни, че ще закупите най -добрата застраховка за вашата ситуация. Пет- или десетминутно разследване може да спести хиляди долари и часове, ако не и седмици, от главоболие, ако трябва да подадете мексиканска застрахователна претенция. Бъдете в безопасност и се забавлявайте в Мексико!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *