Кои са най -популярните туристически места в Лас Вегас

By | септември 23, 2021

Лас Вегас, забавен пустинен град, е известен с многото възможности, които предлага на туристите. Стрип, улица Лас Вегас, известна с многото си курорти, пресъздава не само светлините, но и очарователните забележителности на градовете по света.

Повечето хотели се смятат за привлекателни и предлагат безплатни представления по страничните улици, като танцуващи фонтани и изригване на вулкани, наред с други неща. Има и уникални музеи, интересни представления и много други дейности. Пътуващите могат да се качат и с хеликоптер до Големия каньон, както и през околните хълмове и планини, за да направят нещо за отдих.

Туристите могат да посетят Лас Вегас по всяко време на годината. Те могат да посещават при по -хладни зимни температури и също така да се наслаждават на активите през летния ден, тъй като температурата може да се повиши над 104 градуса по Фаренхайт.

Банда

Групата с дължина 2,5 мили, съсредоточена на булевард Лас Вегас, минава през града от североизток на югозапад. Той разполага с огромни дворци за отдих, повечето от които построени с типична тема, луксозни хотелски стаи, отлични трапезарии и места за представления. Лентата е привлекателна особено през нощта поради безкрайната поредица от ярки неонови табели, които осветяват града.

Много туристи обичат да се разхождат по ивицата Лас Вегас и да се занимават с туризъм. Ивицата преминава главно от хотел Mandalay Bay до хотел Treasure Island. Ако посетителите наистина искат да изпитат Лас Вегас, те трябва да отседнат в най -важните курорти на Ивицата.

Хеликоптери до Гранд Каньон и Вегас

Пътуването с хеликоптер може да осигури най -добрата гледка към Големия каньон и Лас Вегас. В града има редица компании, които предлагат на посетителите маршрути за хеликоптери, които пресичат града и Ивицата или дори ги отвеждат до Големия каньон. По този начин хората, които могат да останат за кратко, могат да видят планините и хълмовете на Вегас и околностите като една от най -популярните и зрелищни природни атракции в Съединените щати.

Венеция хотел и кабинков лифт

Хотел Венеция в Лас Вегас се намира на ивицата, покрай Острова на съкровищата. Тук посетителите ще имат един от най -добрите курорти в града с туристическа атракция, представляваща интерес. Вътре е закупена тематична веранда, която прилича на град Венеция със синьо небе, гондолиери и канали. Хотелите предлагат и представления на основните забележителности на Венеция, включително моста Риалто, моста Вий и много други.

Друг забавен начин да видите комплекта е разходките с гондола във Венеция. Лодки отвън и пред хотел Venetial до тротоара се посещават от лични гондолиери в цялата търговска зала на хотела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *