Керала е туристическо и привлекателно място

By | ноември 9, 2021

Атракциите на Керала са голям хит сред туристите. Неговите дестинации са благословени с много природни красоти, които чакат да бъдат проучени. Докато сте в Керала, ще се почувствате сякаш сте мечтали с отворени очи. Някои от най-известните и екзотични туристически дестинации в Керала са:

Тируванантапурам

Тируванантапурам е столицата, сгушена на югозападния бряг на Индия. Този град е добре свързан с всички други големи градове в Индия чрез своята въздушна, железопътна и пътна мрежа.

Кочи

Кочи е един от най-населените пристанищни градове в Керала. Няколко чуждестранни моряци са акостирали в Кочи в миналото и са оставили голямо влияние върху местната архитектура и бит.

Каямкулам

Каямкулам е светъл малък град, напоен с водите на Арабско море. Това село е по средата между Алепи и Куилон, които заедно свързват вълните на Керала.

Кожикоде

Calicutor Kozhikode е красиво място в Керала, което привлича много туристи. На запад има перфектна обстановка на спокойното Арабско море, а на изток с атрактивните си върхове на хълмовете Уаянад има богата живописна красота, за да привлече вниманието на туристите.

Мунар

Munnar е миниатюрна хълмиста станция в Керала, разположена в средата на хълмовете Канан Деван. Неговата аура, буйна зеленина, чай, водоеми и гори са райски. Пътувайте до Мунар и ще се насладите на почивка тук в скута на майката природа.

Алепи

Пътувайте до Алепи, поразителен район на Керала. Известното състезание с лодки със змии, което се провежда тук всяка година, е задължително. Има приятен климат през цялата година.

Кумараком

Кумараком е група острови във Вембанад. Разклатените палми, потоците и зеления ориз са основните атракции на езерото.

Варкала

Варкала е популярен плаж в Южна Индия.

Атрактивна Керала

Керала е много търсена като място за посещение от индийски туристи заради живописните си атракции.

Западни води и плаващи къщи

Затънтените води на Керала са най-популярните от всички туристически атракции в Керала. Той може да се похвали с отлична мрежа от езера, канали, езера и устия. Вашата обиколка на Керала ще бъде непълна, ако не опитате очарованието на круизен кораб на щастливи сини лодки. Това пътуване е толкова красиво, че ще се почувствате сякаш сте пренесени в друг свят.

аюрведа

Керала е синоним на Аюрведа и обратно. Много хора от цял ​​свят идват в Керала, за да поглезят Керала Аюрведа с различни лечения.

Плажове

Плажовете на Керала са живописни. Най-хубавото на тези плажове е, че не са много пренаселени. Ето защо те служат като идеалното бягство за двойки.

Керала танц

Танцът Kathakali е друга специална атракция на Керала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *