Category Archives: Почтеност

business integrity почтеност , бизнес почтеност, бъфет цитати почтеност, еоретичен спецефичност почтеност , зпконпи лекс проверка за почтеност

Посетете световноизвестното ранчо Саутфорк – туристическа дестинация

През 1978 г. Lorimar Productions избра Southfork Ranch за място на хитовата поредица на Далас CBS. Когато започнаха снимките, първоначалните собственици на ранчото продължиха да живеят в просторното имение, но с нарастването на популярността на сериала ставаше все по-трудно за семейството да поддържа личния си живот. През 1985 г. семейството се мести, отваря врати за… Read More »

Туризъм в Гърция – Идеална дестинация за натоварена почивка

Гръцката туристическа индустрия се превърна в един от ключовите елементи на икономическата дейност на страната. Като водеща туристическа дестинация в Европа, Гърция привлича милиони посетители от цял ​​свят всяка година. Неговата богата история и древна култура го правят очарователна характеристика за туристите. В допълнение, красивите острови, зашеметяващите исторически забележителности, дългата брегова линия и ярките плажове… Read More »

Забележителности в Сан Диего

Сан Диего е на повече от 200 мили южно от Лос Анджелис; южната граница на града е мексиканската граница. Те обхващат два закътани залива, единият е Санд Диего Бей и Коронадо. Има няколко туристически атракции, които привличат хиляди хора всяка година и понякога броят им достига милиони. Това е важно място за хората, които посещават… Read More »

Туризъм в Мозамбик

Мозамбик също е красива страна за бягство, с топло време, страхотни плажове и атракция, която все още не е открита от големите туроператори. Има редица фактори, които са довели до липсата на експозиция на Мозамбик, но страната се превръща в дестинация за други страни в региона. Възможността за достигане до страната днес също е малко… Read More »

Туристически атракции в Амстердам

В Амстердам има много международно известни музеи, като Rijksmuseum, Stedelijk Museum и Rembrandt House Museum, Van Gogh Museum, Madame Tussaud Wax Museum или Filmmuseum. Къщата-музей на Ане Франк също е популярна туристическа дестинация, с музея Amstelkring, както и таванското му помещение от 17-ти век. има тайна католическа църква от 16 век. В града се намира… Read More »

Бедният край на града – туризъм в Третия свят

Въведение: Почивката в страна от третия свят е една от най-големите „тенденции“ в туризма днес. Помислете за например възхода на туризма в Камбоджа; за мнозина това е знак за бедност, раздори и корупция. До 2007 г. броят на посетителите в Камбоджа ще се увеличи с 1200% за 10 години. Този интерес носи ползите от заетостта,… Read More »

Туристически дейности и съвети за река Нил

Името Нил означава долината от гръцката дума Нейлос, река Нил е най-дългата река в света, а Джинджа Уганда знае нейния източник. Това е голяма река в Североизточна Африка, която започва своето пътуване в напоявани райони близо до екватора и след това тече на север през страшната пустиня Сахара, преди да се влее в източното Средиземно… Read More »

Туризъм в Западна Европа: Колекция от история на случаите

Richard Voase предлага интересна колекция от казуси за развитието на туризма в Западна Европа. Казусите са добре организирани в три тематични области, базирани на политически, икономически и социокултурен контекст. Колекцията от истории комуникира промените в развитието и практиките на туризма и отразява как развитието на туризма търси нови начини на мислене за туризма. Voas заключи,… Read More »

Венецуелски туристически дестинации за грандиозна ваканционна обиколка

Венецуела е тропическа страна в Южна Америка. Има плажове с бял пясък, суха пустиня, красиви пейзажи, исторически паметници, разнообразна флора и фауна. Във Венецуелските туристически дестинации липсва монотонност и всяка от тях е уникална със своите характеристики. Каракас е финансовата и политическа столица на Венецуела. Тук можете да се насладите на кабинковия лифт и да… Read More »

Защо Иран трябва да се приема като една от основните дестинации за медицински туризъм

Медицински туризъм в Иран Знаете ли, че Иран има най-много ринопластика (операция на носа) в света? Иран има около 6% от хирурзите по ринопластика в света през 2016 г. 238. Те обаче извършват почти 4% от работата на носа в света. По отношение на това Бразилия се класира с 8,1% с 5473 хирурзи. Това е… Read More »