Category Archives: Истина

грозната истина , истина или предизвикателство, истина, милена истина, голата истина за група жигули, истина бг

Какво туристическите агенти трябва да имат предвид, когато избират партньор на DMC

DMC (Destination Management Company) предоставя обширни познания за местната дестинация и работи като разширение на вашата туристическа агенция. Следвайки работните си задължения, всеки DMC има за задача да предлага логистични услуги на местоназначението си, вариращи от възможности за срещи и поздрави, трансфери, хотелско настаняване, тематични събития, конферентни зали, множество възможности за хранене и др. нива.… Read More »

Удоволствие е да пътуваш със семейството

Когато излизате със семейството си, това създава голямо освежаване във връзката ви с членовете на семейството. Това е чудесна радост в сравнение с всяко друго пътуване, на което сте били. Пикникът е от съществено значение, което прави семейството обединено. Това е чудесна възможност да прекарате известно време с членовете на семейството си в катерене по… Read More »

Предимствата на туристическия агент подготвят вашия ваканционен маршрут

Светът е пълен с красиви места, някои са дарове на природата, а други са създадени от човека. Четете за тези места; и оживяват, докато сърфират в интернет. Не сте сами в мечтата си да посетите и да видите красотата на тези места. Това е фантазия на всеки. А отиването на ваканция е най -голямата награда,… Read More »

Пътувам до Централна Азия

Централна Азия беше център на Големия път на коприната, който свързваше Изтока със Запада. Още коприна, подправки и скъпоценни камъни преминаха през караваните. Езикът, културата и религията също намират тези пътища за лесни за пътуване. Централна Азия Дестинации за пътуване: Узбекистан, Казахстан, Туркменистан, Таджикистан и Киргизстан. Тези села се считат за бижутата в шията на… Read More »

Как да планирате пътуването си систематично

Научете се да планирате пътуването си систематично: Прочетете първоначалните си мисли: Непосредствените планове не позволяват много опаковане и планиране. Така че, започнете да избирате нещата, след като първоначалният план ви удари, и сте започнали да измисляте или да знаете къде да отидете за този уикенд. Това ще ви помогне да разберете по -добре ваканциите си… Read More »

Изглед от птичи поглед на туристическа агенция

Туристическите агенции са претъпкани и претъпкани. Брошурите се появяваха постоянно по пощата и за всеки агент трябва да има на разположение голямо количество оборудване. Психолозите са провели проучвания, които показват, че околната среда оказва голямо влияние върху индивидуалните резултати и следователно върху производителността. По време на моето посещение в туристически агенции в продължение на няколко… Read More »

Експертни рецензии на Scam Resorts 360 Vacation Club

Стартира друга програма за маркетинг на много нива (MLM). Нарича се ваканционен клуб 360 Resorts и блогърите бързат да го обозначат като възможна измама. Resorts 360 стартира за излекуване на големи проблеми в друго пътуване на MLM, наречено YTB Travel, когато главният прокурор на Калифорния Едмънд Браун ги цитира в съда за „работа с гигантска… Read More »

Защото вашият бизнес се нуждае от Корпоративна туристическа компания

Като собственик на бизнес знаете, че времето ви е ограничено. Така че трябва да се уверите, че го използвате по най -добрия начин, по който можете. Има ли нещо, което повечето собственици на бизнес правят, което им отнема твърде много време за пътуване? Въпреки че може да се наложи да правите това често, истината е,… Read More »

Пътуване с животни: информация за хора, които искат да отидат на почивка с кучетата си

Ходили ли сте някога на почивка с надеждата, че затова сте оставили домашния си любимец сам у дома? Разбирането, че има други хора на едно и също парти с техните кучета. Много хора сега се радват на кучетата си на почивка, а вие също! Просто си отбележете тези неща, преди да решите да вземете вашия… Read More »

Изберете хотели, подходящи за домашни любимци, и други съвети за пътуване

Ако сте готови да отплавате за незабравими празници, не забравяйте да вземете домашните си любимци със себе си! В днешно време можете лесно да пътувате с вашите домашни любимци. Ще споделим някои идеи и съвети, за да се подготвите за вашето пътуване за нула време. Комплект допълнителни одеяла Ако пътувате с кола, не забравяйте да… Read More »