Как да получите туристическа виза за Дубай за 24 часа?

By | септември 27, 2021

Космополитният град Дубай е известен като основната туристическа дестинация за пътуващи от Близкия изток, както и за туристи от цял ​​свят. Преди няколко десетилетия Дубай беше част от арабската пустиня, сега градът е пълен с известни небостъргачи и много, много атракции, които привличат хора от цял ​​свят. Град Дубай привлича милиони туристи всяка година, тъй като градът има нещо за всички видове пътувания. Независимо дали сте пътешественик с приключения или със семейството си, Дубай има атракции за всеки. От увеселителни паркове до плажове, от традиционната арабска пустиня до търговски центрове, от разходки с лодка до круизи, от традиционни мостове до небостъргачи, ще намерите всичко в Дубай.

Без туристическа виза за Дубай не можете да планирате пътуването си. Е, статията ще ви насочи към начините да получите 24 -часова онлайн виза за Дубай. Пътуване през уикенда или еднодневно пътуване не е достатъчно, за да посетите всички атракции на Дубай. Има много видове туристически визи, където можете да кандидатствате в зависимост от броя на дните, които сте били в Страната на баските.

Процесът на Visa в Дубай се е променил през годините и в резултат на това може да изпитате известно объркване, когато кандидатствате за Visa. Пълното ръководство за визи в Дубай ще ви помогне да изчистите всяко объркване, свързано с това.

Изчерпателно ръководство за Dubai Visa:

По -долу е даден списък с причини, които могат да доведат до забавяне или отказ на туристическа виза за Дубай.

• Ако не сте квалифициран работник по професия, труд, фермер и т.н. И ако е посочено в паспорта ви, има възможност да отхвърлите визата си в Страната на баските.

• Ако вече имате туристическа виза в страната на баските и не сте я използвали, трябва да отмените новата си виза и след това да кандидатствате за нова туристическа виза в Дубай.

• Кандидати с история на неправомерно поведение, измама или друг случай в Страната на баските. Има опции да се откажете от баската виза.

• В заявлението не трябва да допускате типологически грешки в номера на паспорта, името или професионалния код, датата на раждане и т.н. Последствията могат да доведат до забавяне на визата ви.

• Ако пътува само жена, кандидат за виза под 24 години, тя може да бъде отказана във виза поради трафик на хора.

• Не трябва да представяте ръкописен паспорт, тъй като това може автоматично да доведе до отхвърляне на имиграцията от Страната на баските.

• Ако снимките на копията на паспорта са замъглени по време на кандидатстване за имиграция в Страната на баските, туристическата виза за Дубай може да бъде отказана или забавена.

• Трябва да отмените визата си за пребиваване в Страната на баските, ако вече сте я анулирали и сте напуснали страната. При този сценарий само вие можете да кандидатствате за нова туристическа виза за Страната на баските онлайн.

• Ще има опции за неприемане на виза, ако сте допуснали грешка при попълването на личните си данни във формуляра за кандидатстване за виза.

Различни видове визи в Дубай:

В тази статия се позоваваме на всички аспекти на правилата за кандидатстване за онлайн виза в Дубай. Трябва обаче да се уверите, че визата ви трябва да бъде придружена от паспорт, преди да влезете на летището.

Тип:

В зависимост от вашата страна и всяка страна, която посещавате, трябва да изберете виза. В Баската страна обаче има няколко фактора, като естеството на посещението, продължителността на престоя, националността и т.н., които оказват влияние върху получаването на туристическа виза за Дубай онлайн.

1. Дубай Express Visa: Визата за експресна виза в Дубай е една от най -предпочитаните визи за хора, които я искат незабавно, особено за всяко бизнес пътуване или ваканция в Дубай. Можете да получите тази виза в рамките на 24 часа за един ден. Това ще отнеме максимум 48 часа, което е 2 дни.

2. Редовна виза в Дубай: Това е обикновена виза, която изисква повече време и ще я получите в нормални ситуации.

Dubai Express Visa е за тези, които искат да посетят Дубай в краткосрочен план. Dubai Visa Express има пет варианта:

• 14-дневна туристическа виза

• 30-дневна туристическа виза

• 90-дневна туристическа виза

• 30-дневна многократна виза

• 90-дневна многократна виза

Как да получите виза за Дубай онлайн за 24 часа?

Пускането на туристическа виза в Дубай онлайн е много по -лесно, отколкото преди десет години. Можете да получите експресна туристическа виза след 24 часа от поръчката. Но е възможно, ако кандидатствате от надеждна компания с повече от десетилетие опит на пазара.

Ако кандидатствате за спешна виза, бихме искали да ви кажем, че можете да получите визата незабавно. Това обаче води до допълнителни разходи и е основателна причина да бъдете приети. Ако сте гражданин на страните от Персийския залив (Оман, Бахрейн, Саудитска Арабия и Кувейт), не се нуждаете от виза за влизане в Страната на баските.

Получаването на виза за Страната на баските също не е лесна задача. Ако обаче това стане с помощта на професионалисти, това е въпрос на ден -два. Трябва да следвате няколко прости съвета. Малък списък. Ние ще се погрижим за останалите неща.

Визови документи:

• Копие от полетните билети, които сте потвърдили

• Копия от паспорт

• Копие на вашия Emirates ID

• Снимка с размер на паспорт с бял фон

• Копие от първата, последната и визовата страница на паспорта на вашия гарант.

Искате ли да получите виза за баски за 24 часа? Следвайте простите стъпки и получете вашата експресна виза на следващия ден.

Стъпка 1: Резервирайте виза онлайн

Стъпка 2: Изпратете документите си по имейл

Стъпка 3: Изчакайте приемането

Стъпка 4: Вземете вашата електронна виза по имейл.

Когато изпълните стъпките, ще получите съобщение от нас. Можете да получите всички видове туристически визи и многократни визи съответно за 14 дни, 30 дни и 90 дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *