Как да планирате пътуването си систематично

By | октомври 15, 2021

Научете се да планирате пътуването си систематично:

Прочетете първоначалните си мисли:

Непосредствените планове не позволяват много опаковане и планиране. Така че, започнете да избирате нещата, след като първоначалният план ви удари, и сте започнали да измисляте или да знаете къде да отидете за този уикенд.

Това ще ви помогне да разберете по -добре ваканциите си и да планирате според времето, през което преминавате през приемащата страна.

Първоначалните мисли ще ви помогнат да потърсите възможностите за пътуване, които можете да получите, докато разглеждате пътеводителите и проучвате различни възможности за настаняване.

Мозъчна атака:

Заедно с вашия спътник потърсете сесията за мозъчна атака и започнете да правите списък на вашия лаптоп или устройство, или дори фактът на занаята също е фин на сайтовете и местата, които бихте искали да посетите.

Мозъчните атаки ще ви помогнат при подготовката за различни въпроси, тъй като сега има много умове на работа.

Създаването на документ ще ви помогне да знаете различните места, атракции и носителя, чрез който можете да пътувате.

Изхвърлете и съберете:

Сега е моментът, в който трябва да прецените къде искате да отидете по -нататък. Не можете да имате око на всичко по време на вашето уникално пътуване.

И никога не очаквайте да прекарвате по -голямата част от времето си на място. Ние ви помагаме да организирате пътуването си:

1. Направете малки групи обиколки и атракции, към които се насочвате, направете списък около сайтовете. Например колко големи са тези места, които зависят само от пътуванията. Ако планирате пътуване, за да обиколите цялата страна, то то трябва да се състои от градове и региони. Ако отидете само в един град, тогава вашите места трябва да бъдат само вашите квартали.

2. Пътуващите могат да зададат звезда, която да „маркира макарата“ за нейната дестинация. Опитайте се да знаете нещата, които ще разочароват вас и другите, които ще ви внесат и ще внесат удоволствие в скучния ви живот.

3. Може да танцувате всички заедно, трябва да изоставите някаква гледка, поради проблеми с разстоянието, времето и т.н. Чувствайте се свободни да ги оставите извън списъка си с кофи, тъй като трябва да положите допълнителни усилия, за да отидете да търсите.

След като настроите дестинацията си, организирайте съответно изгледите си. Тъй като конкретни сайтове остават затворени в определени дни от седмицата, като например музеите са затворени в понеделник, а църквите са затворени на празнични дни за посетители.

Изберете и вашите основи:

Изборът на бази е от решаващо значение, особено когато пътувате до отдалечени места. Проверете списъка и ги разделете на 2 различни групи от едната страна или може би три от другата, панорамите могат да бъдат класифицирани според местоположенията, религиозните вярвания или наличността за посетителите.

След като предварително изберете панорамите, маркирайте диаграма в календара си и ви уведомете кои дни пристигате и заминавате за публикациите.

Забравянето на срещи и говоренето пред властите може да бъде разочароващо, тъй като знаете, че те не са затворени на тези конкретни дати.

Ако това е голямо турне, вие се опитвате да направите карта на Google, за да проследявате разходите и да знаете най -доброто време за посещение на всяко конкретно място.

Проектирайте своя бюджет:

Направете малко проучване на хотела чрез уебсайтове за онлайн сравнение, прочетете отзиви и потърсете хотел на средно ниво за вашия. И търси всяка база от теб.

Включете същото в туристическите си разходи и съставете предварителен бюджет за себе си. Не забравяйте да поставите допълнителни черупки за храна, дейности и пазаруване. Следете разходите си и управлявайте добре пътуването си.

Опции за доставка:

1. Транспортът е една от съществените стъпки, когато планирате да пътувате.

2. Проверявате ли директни полети от дома до вашата дестинация?

3. Разходи, направени при резервирането на директни полети за вас и членовете на вашата група?

4. Кои са часовете, които ще ви подхождат, за да отидете там и да излезете?

Времето на полета е критично, сякаш тръгват по обяд, тогава трябва да заминете късно вечерта от града или ако заминават през нощта, за да отидете и на туристическа обиколка.

Знаете, че полетът ви може да отнеме час, но може да отнеме 5 часа или повече допълнително време за качване или качване на полета.

Често ще откриете, че влаковете и автобусите също са една от опциите за разглеждане. Да знаете за честотата на влака или автобуса, движещи се по маршрута, както и цената на билетите.

Групово турне с туристическа компания:

Ако търсите бюджетно пътуване, което обхваща максимално известните места на избраната от вас туристическа дестинация за ограничен период от време, тогава най -добрият вариант за вас е да планирате обиколка с група пътници.

Има много популярни туристически компании в Индия които са специализирани в системното координиране и управление на всички видове групови пътувания. Те осигуряват всички основни нужди като настаняване, храна, транспорт на повече места, така че да можете да се възползвате максимално от обиколката си.

Има мениджъри на пътувания, които ни помагат по време на пътуването. Те организират различни видове туристически групи, като пътувания за възрастни хора, пътувания за двойки, семейни пътувания, пътувания за жени, пътувания от обща категория и много други, можете съответно да изберете всяко от тези пътувания и да направите вашето пътуване запомнящо се преживяване.

Обвивки:

Посещението на повече градове изисква да правите бележки за вашата дестинация за пътуване и разходите за хотели и транспорт. Планирайте мечтаната ваканция и я направете вълнуваща, като я планирате плавно и системно след търсенето.

Този мусон, планиран за празниците, го прави систематичен и му се наслаждава максимално. Приятно пътуване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *