Какво представлява EBisitor Visa? EBisitor ETA Туризъм и бизнес виза

By | януари 5, 2022

Това е името, дадено на най-разпространената австралийска туристическа виза от Electronic Travel Authority, което ви позволява да останете в Австралия за 3 месеца от датата на издаване на визата. Визи за eVisitor отговарят на условията за всеки с реална лична карта от която и да е от страните в страните от Европейския съюз. Electronic Travel Authority предоставя гаранция за развитие и присъединяване за Австралия и е електронно свързан с вашия универсален ID. Определено е за туризъм или бизнес престой. Посетителите работят, например, за да присъстват на среща, да извършват бизнес запитвания или законно да ограничават обмена.

eVisitor Visa Tourism Subclass 651-T

EBisitor Visa е необходима за хора, които искат да се развиват в Австралия или идват да посетят приятели и семейство.

eVisitor Visa е друга виза за развитие, достъпна за притежателите на DNI в ЕС, които желаят да се развиват в Австралия. Една година

eVisitor Visa Business Subclass 651-B

EVisitor Visa позволява на хората да посещават Австралия за целите на бизнес посетители, като например да присъстват на среща, да организират или преглеждат отварянията на бизнеса и да пребивават в Австралия до 3 месеца в годината.

Защо да изберете поддръжка на ETA?

Ние не сме свързани с уебсайта на австралийското правителство. Нуждаем се само от поддръжка на ETA Visa, за да ги подготвим за ETA Visa. Рамката за кандидатстване ще бъде изпратена незабавно на австралийското правителство и насърчава ETA да я получи лесно, безплатно и по-бързо от всеки друг момент.

https://www.etasupport.com.sg много полезен, експертен сайт за подготовка на австралийски визи Сингапур виза, австралийска виза Сингапур, австралийска виза за пътуване Сингапур, австралийска виза се прилага Сингапурска виза, австралийска виза прогнозно време на пристигане Сингапур, австралийска виза прогнозно време на пристигане, прогнозно време на пристигане в Австралия прогнозно време на пристигане Сингапур, Австралия Сингапурска виза. Ние го правим лесно и лесно да кандидатствате за вашата австралийска виза онлайн. Само $10,00 SGD за ETA и 100% гаранция за връщане на парите!

Ние не си сътрудничим с уебсайта на австралийското правителство. Нуждаем се само от поддръжка на ETA Visa, за да ги подготвим за ETA Visa. Рамката за кандидатстване ще бъде изпратена незабавно на австралийското правителство и насърчава ETA да го вземе по-лесно, безплатно и по-бързо, отколкото когато и да е друго време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *