Какво може да направи един турист в Абуджа?

By | октомври 29, 2021

Със своята очарователна околност, невероятна природа и съвременна архитектура и ярки търговски центрове, туристите имат много причини да планират пътуване до Абуджа и да резервират евтини полети до Абуджа. Последната столица на Нигерия е един от градовете в света, построени за средно предназначение по международния стандарт. Добре управляваната пътна мрежа прави по-гъвкава и по-лесна за международните туристи с полети до Абуджа да предприемат забавна обиколка или експедиция в Абуджа. Град Абуджа също предлага пазаруване и много други игри. Бурният крайградски пейзаж изкушава както авантюристи, така и ентусиасти с многото си забавни и опасни приключения.

1. Екскурзии в Абуджа

Туристите ще намерят много възможности за отдих и игра в град Абуджа. Организирайте мощни спортни дейности като преходи в Асо Рок. Липовите ливади призовават международните геймъри туристи да се катерят. Едно пътуване до водопадите определено е за всички видове туристи. Насладете се на зашеметяващата природна сцена и вижте различните африкански диви животни в парка Julie Useni.

2. Посещение на Абуджа

Абуджа е завладяващ град за разглеждане и посещение. Има широка гама от обществен транспорт като таксита, автобуси, коли под наем, автобуси доста редовно. Така че пътниците на полети до Абуджа няма да имат затруднения да пътуват из града. Но пешеходният туризъм е най-ефективният начин за опознаване на града, градския живот и цивилизацията. Отидете в Abuja Millennium Park; в ход е разширението на парка. Това е един от най-привлекателните туристи в град Абуджа. Полети до Абуджа до забележителността на града, Икуменическия център и Националното събрание на Complera. Посетете и Националната джамия. Музеят на изкуството и културата на FTC е задължителен за посещение заради ценната си колекция от исторически произведения на изкуството от цяла Африка.

3. Пазаруване в Абуджа

Пазаруването е една от най-приятните дейности в Абуджа. Пазаруването в многото търговски центрове и супермаркети в града може да бъде забавно и забавно преживяване. От модерни дрехи до електронни устройства, магазините предлагат всичко за закупуване. С широка гама от местни и международни продукти и широка гама от цени, търговските центрове на Абуджа са магнит за туристите с полети в Абуджа. Silverbird Galleria, Downtown Mall и Ceddi Plaza са едни от най-популярните дестинации за пазаруване в Абуджа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *