Какви са основните предимства на пътническата застраховка Gap Year?

By | януари 8, 2022

Понякога трябва да си вземем почивка. Това може да бъде продължителна почивка в обучението или много необходима почивка от кариерата ви. Какъвто и да е случаят, имате нужда от вида застраховка за пътуване, която покрива цялото ви пътуване.

Застрахователната компания Ви предлага само вида застраховка, от която се нуждаете за подобно пътуване. Този вид застраховка е необходима Gap Year Travel застраховка.

За какво е тази застраховка?

Gap Year Travel Insurance е предназначена за хора на възраст между 16 и 50 години, които планират продължителни пътувания. Студенти и други пътуващи от Обединеното кралство и Европейския съюз, които имат ограничен бюджет, са идеални кандидати за този вид застраховка за пътуване. Покритието е пълно без излишни елементи, така че е лесно достъпно.

Тази полица покрива до 15 месеца пътуване и може да бъде удължена до 18 месеца. Този вид застраховка покрива всички страни по света като САЩ, Канада, Карибите, Мексико и дори Япония.

Предимствата на пътническата застраховка Gap Year

Когато избирате политика за година на пропуски, вие получавате следните предимства:

  • Не е нужно да сте млад студент, за да отговаряте на условията за тази застрахователна полица. Хората до 50-годишна възраст могат да закупят пътническа застраховка Gap Year.

  • Всички жители на Обединеното кралство и Европейския съюз могат да закупят това покритие.

  • Получавате покритие дори след като напуснете, което означава, че ако вече сте започнали пътуването си и след това разберете, че нямате застрахователно покритие, можете също да се свържете със застрахователната компания и да получите застраховка Gap Year Travel.

  • Покрит съм Медицински състояния без скрининг. Застраховката има списък с медицински състояния, които се покриват безплатно като част от стандартното покритие на пътническата застраховка Gap Year. Така че, ако състоянието ви е в списъка и е било стабилно в продължение на поне 12 месеца, не е нужно да се притеснявате да плащате допълнително за медицинско покритие.

  • В допълнение към стандартното медицинско покритие, ще получите и 24-часова спешна медицинска помощ.

  • Едно интересно нещо – дори круизните пътувания са включени като стандарт във вашата политика Gap Year Travel.

  • Повечето от приключенските дейности като преходи, колоездене, повечето спортни и подводни дейности също са покрити като част от вашия пакет. Въпреки това, ако търсите най-висок риск от екстремни спортове, тогава ще трябва да вземете допълнително покритие в допълнение към съществуващата си политика за пътуване.

  • Можете също да персонализирате вашата политика с допълнителни добавки. Например, можете да получите покритие за вашите ценности, прекомерно покритие за отказ, репатриране в Нова Зеландия, Австралия или Южна Африка, покритие за зимни спортове и дори покритие за връщане у дома, за да назовем само няколко.

Най-доброто време за закупуване на вашата застрахователна полица е, когато планирате пътуването си. По този начин, ако отмените пътуването си в последния момент, получавате покритие за анулиране. Пътувайте със сигурност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *