И туристическа виза Индия

By | септември 21, 2021

Туристическа виза трябва да бъде издадена на външен човек, който няма местожителство или професия в Индия и който се забавлява и така с единствената цел да посети Индия. С пътническата виза не се предприемат други действия. Този вид визи не са разширени и конвертируеми. Удължаването на визата е в ръцете на издаващия орган. Не всички платени визови разходи могат да бъдат възстановени независимо от резултата от заявлението за виза и предоставения период. Би било уместно да се отбележи, че легитимността на визата е осъществима от деня на нейното издаване. Легитимността на индийската виза започва от датата на нейното издаване, а не от датата на заминаване за Индия. По този начин кандидатите трябва да кандидатстват правилно за срока на визата.

Когато търсите туристическа индустрия и нямате справка в Индия, не се колебайте да се свържете с комфорта / настаняването, което ще резервирате на входа на Индия. Върховната комисия ще изисква копие от карти за движение и резервации за настаняване. Писмо с предложение от организацията / асоциацията, с която работите, би било полезно. Ако кандидатът не е бил обикновен обитател на Пакистан през последните 2 години, той / тя трябва да подаде сложно заявление, за да изясни целите зад несъответствието на визата за мисия на Индия на заинтересованата страна. нацията на родния си град. Първоначалните граждани на Пакистан трябва да представят отделни файлове, като например проверка на живота и идентификация на пакистанска чуждестранна карта / дублиране на виза в Пакистан.

Кандидатите, които желаят да пътуват до туристическата индустрия в ограничени / защитени зони (контролирани от Министерството на вътрешните работи на Индия), трябва да получат разрешение за ограничена зона, преди да се преместят. Ако нямате нищо против да видите тези често задавани въпроси. Кандидатите могат също така да посъветват сайта на Имиграционната служба, асоциация към Министерството на вътрешните работи на правителството на Индия.

Някои посетители от цял ​​свят визират Индия, дестинацията на пътуващите. Visa се откроява сред най -популярните видове. Хората, които искат да видят зашеметяващата природа на древна Индия и да гледат кратка йога, могат да потърсят виза за Индия. Има туристически визи, които се издават за повече от половин година, в зависимост от националността на кандидата за Visa от време на време.

Това обаче все още не е практично д туристическа виза притежателите да бъдат в нацията повече от половин година. В края на 2009 г. Индия постигна нови принципи по отношение на туристическите визи. Тоест, за да се предотвратят злоупотреби от лица Индийска виза. Известна двумесечна дупка беше задължителна по време на посещенията в Индия. След това, в края на 2012 г., този стандарт беше премахнат. Все пак има няколко изключения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *