Информация за оферти за пътувания с отстъпка – начини да намерите бюджетни самолетни билети и хотелски стаи за следващото ви пътуване

By | септември 28, 2021

Ако почувствате нужда да избягате за няколко дни, вероятно търсите оферти за пътувания с отстъпка. Ако искате просто бягство през уикенда или пълна ваканция, на разположение са различни инструменти и промоционални кодове за пътуване, които да ви помогнат. Независимо къде искате да отидете, най -добре е да останете гъвкави с плановете си. Ако имате предвид конкретна дестинация и дати, търсенето ви може да бъде малко по -трудно – особено ако това е туристически сезон на това място.

Един от начините да получите добра сделка е да разгледате офертите „хотел под прикритие“. Цените са толкова ниски, че хотелите не искат да рекламират директната оферта; ще намерите името на хотела чак след резервацията. Въпреки че това може да изглежда като хазарт, много популярни хотели като Marriott, Hilton и Sheraton участват в тези оферти. Обикновено можете да видите информация за района, в който се намира хотела, и видовете удобства, които предлага, преди да решите дали да резервирате или не.

Друг начин да получите сделки за отстъпки при пътуване е да използвате евтини авиокомпании. Все повече бюджетни превозвачи предлагат пътувания на дълги разстояния – някои от които предлагат и полети до други страни. WOW и Norwegian Air са две авиокомпании, които трябва да наблюдавате, ако искате да летите в международен план. За вътрешни полети помислете за Jet Blue или Allegiant Air.

Летенето директно не винаги е отговорът. Разбира се, можете да стигнете до вашата дестинация много по -бързо, но в крайна сметка може да платите много повече. Може да е много по -скъпо първо да резервирате полет до друг град, а след това да резервирате отделен полет от този град до планираната дестинация.

Известия за оферти за пътувания с отстъпка

Внимавайте за самолетни билети, които изглеждат твърде ниски. Може да се окажете ударени от куп скрити разходи. Някои по -малки авиокомпании плащат повече за напитки и леки закуски на борда – включително вода. Можете дори да бъдете таксувани за чанта. Не забравяйте да прочетете за дребния шрифт, за да определите дали наистина получавате добра сделка.

Можете да спестите пари, ако резервирате в хотел и авиокомпания, които са партньори помежду си. На сайтовете за резервации на пътувания обикновено има опция за комбиниране на вашия полет и хотелската ви стая. Има и членове и точки за лоялност, които да вземете предвид. Ако например сте член на American Airlines AAdvantage, можете да печелите точки за престой в хотели като Best Western, Hilton, Marriott, La Quinta Inn и др. Има много, много възможности като тези. Някои компании за кредитни карти също възнаграждават точки, които могат да бъдат осребрени за безплатни самолетни билети или хотелски стаи.

Не се обезсърчавайте, ако не видите веднага оферти за пътуване с отстъпка – понякога е нужно само малко търпение. Перфектната оферта в крайна сметка ще се появи.

Онлайн можете да намерите цялата необходима информация оферти за пътуване с отстъпка. В допълнение към ваканционни ръководства и инструменти за намиране на бюджетни възможности за пътуване, можете да пазарувате и да сравнявате всички най -добри оферти. Използвайте онлайн промоционални кодове, за да спестите още повече пари при следващото си пътуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *