Интелигентната общност или регионалният комитет по туризъм започва с местния трафик и на устните

By | септември 28, 2021

Онзи ден разговарях с група хора, които създадоха комисия по туризъм в нашия регион. Тяхната работа беше да харчат пари с хора от други региони, да се наслаждават на природата и нещата, които трябва да правят. Около нас има много дейности и събира много хора извън района. Както и да е, поне не слязох, без първо да си обясня. Те участваха с всякакви групи и асоциации и туристически мрежи. Добре, нека поговорим за малко, нали?

Това е добре, но това може да бъде и доста скъпо. Това, което препоръчах, беше да се концентрирам и върху местната област, може би дори преди. В края на краищата, тук, на брега на Калифорния, има милиони хора в околностите. Изглежда, че трябва да се насладим на това, което е на разположение на местните хора и след това да се върнем и да кажем на всички приятели, да поговорим за това на нашата страница във Facebook и да насочим други хора към нашия район чрез местна информация. След като започнахме процеса на препращане и имахме тенденция да става вирусен в мрежата, сега говорим.

Колкото и да е странно, комисията по туризъм смяташе, че знаят какво правят, и разбира стойността на популяризирането на „купувай местно“ или концепцията за „оставане на катиони“, но не разбрах напълно, затова им обяснете всичко. Ще се учудите, ако местните общности подкрепят местните туристически атракции и ако им дадете шанс и ги поканите да участват. Всеки път, когато приятели или роднини идват на гости от друга област, те ги отвеждат до местни места и забележителности. Оттам думата излиза в даден момент и хората обичат да идват по -често и казват на приятели в други области.

Реалността е, че комисията по туризъм за икономическо развитие не трябва да харчи големи суми пари, за да покрие страната с национална реклама или да ходи в чужбина във всички брошури и списания, за да търси международни туристи. Реалността е, че 6 градуса един от друг вероятно са на три градуса в интернет, има достатъчно хора и има смисъл да започнете вихрушка на ваше място, във вашия двор, за да хвърлите топката. Преди да хвърлите огромна сума пари в големи маркетингови кампании извън вашия регион, надявам се да обмислите всичко това и да помислите за това, моля.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *