Интелигентен контролен списък за пътуване с вашия домашен любимец

By | септември 25, 2021

Вие и вашият домашен любимец сте неразделни, нали?

Ако сте един от многото собственици на домашни любимци, които не могат да понесат да оставят кучето, котката или друг вид животно, ще се радвате да знаете, че тенденцията да водите косматия си приятел на почивка нараства. Мнозина всъщност избират да включат домашни любимци в своите планове за пътуване.

Но като всичко добро, вземането на вашия домашен любимец със себе си на пътуване може да се влоши, ако не планирате добре.

Хората от туристическа застраховка знаят за планирането. Ето защо сме събрали 6 важни съвета, които ще помогнат на вас и вашия домашен любимец да се насладите на почивката си заедно като екип без риск от нещастие.

И така, тук отиваме с интелигентните насоки, всеки пътник с опит с домашен любимец трябва да прегледа и да го следва.

Шест основни неща, които трябва да направите, преди да пътувате с домашен любимец

• За пътуване: Дръжте кучето или котката си в специален носител, предназначен за пътуване. Ако това не работи, уверете се, че движението на вашия домашен любимец е ограничено до задната седалка. По този начин той или тя няма да ви притеснява, докато фокусът ви трябва да бъде само върху шофирането, следването на пътни знаци и безопасното достигане до вашата дестинация. Не забравяйте да правите чести почивки, където вие и вашият домашен любимец можете да разтегнете крайниците си, да тренирате и да се облекчите. Следвайте правилото за превозните средства: никога не оставяйте дете или домашен любимец насаме, защото колите могат бързо да се нагреят, за да се превърнат в капани за смърт – превозно средство на трагедия.

• Когато пътувате със самолет, задайте въпроси относно правилата относно вземането на вашия домашен любимец със себе си. Най -добре е вашият домашен любимец да е в кабина с вас, докато сте в самолет, но ако това не е опция, изберете директен полет, който има по -малък риск от свързващия. Винаги носете снимка на вашия домашен любимец, за да имате визуално доказателство за самоличност.

• Организирайте всички необходими документи за самоличност. Ако можете да получите микрочип на вашия домашен любимец, това е чудесен начин да потвърдите идентификацията. Уверете се, че етикетът на вашия домашен любимец съдържа текущата ви информация за контакт, включително телефонния ви номер. И е добра идея да притежавате ваксинацията за животни и медицинските записи.

• Не забравяйте да поставите всички необходими вещи за вашия домашен любимец в багажа си. Това трябва да включва любими играчки, подложки за сън и закуски.

• Индустрията на гостоприемството става все по -дружелюбна към животните, така че планирайте да отседнете в хотел, който приветства вас и вашия домашен любимец. Можете също така да намерите собственици на ваканционни имоти, които с удоволствие ще наемат на тези, които имат домашни любимци, както и компании за споделяне на жилища, които ще се погрижат за нуждите на вашия домашен любимец. Не забравяйте да изпреварите времето, когато доведете домашния си любимец, също така, за да не се сблъскате с неравности, когато пристигнете.

• Няма нужда да водите вашия домашен любимец на почивка, за да остане сам в хотелската стая. Уверете се, че цялото ви забавление е подходящо за домашни любимци, и направете проучване за ресторанти и зони за отдих, така че вашият домашен любимец да има достъп до него.

• Консултирайте се с професионална застрахователна агенция с опит за най -добрата туристическа застраховка за вас и вашия домашен любимец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *