Изберете хотели, подходящи за домашни любимци, и други съвети за пътуване

By | октомври 12, 2021

Ако сте готови да отплавате за незабравими празници, не забравяйте да вземете домашните си любимци със себе си! В днешно време можете лесно да пътувате с вашите домашни любимци. Ще споделим някои идеи и съвети, за да се подготвите за вашето пътуване за нула време.

Комплект допълнителни одеяла

Ако пътувате с кола, не забравяйте да опаковате допълнителни корици. Можете да го използвате, за да подготвите палет, така че вашият домашен любимец да спи на пода. Ако пътуват с помощта на превозвач за домашни любимци, тогава капаците могат да дадат допълнителна възглавница. Помага им да останат спокойни и удобни по време на транспортиране.

Донесете допълнителни закуски

Подобно на хората, вашият домашен любимец се нуждае от възможност за закуска. Това не само ще им даде нещо, на което да се насладят през дългите периоди на пътуване, но също така ще им помогне да станат твърде гладни и тревожни. Малка кост за дъвчене също ще ги притесни.

Донесете допълнителни игри

Заедно с костта за дъвчене, помислете за носенето на няколко играчки. Можете да разменяте играчките им, за да ги държите заети няколко часа наведнъж. Можете също да намерите игри, които са костни пъзели, където те имат закуска, заключена вътре. Вашият домашен любимец най -вероятно ще прекара достатъчно време, опитвайки се да стигне до сделката. Това е чудесен спасител за тези дълги пътувания с кола.

Консултирайте се с вашия лекар за домашни любимци

Едно нещо, което много хора не обмислят, е дали техният домашен любимец ще бъде приятелски настроен за пътуване. Да, дори животните могат да разболеят колата. На пазара има много продукти, които можете да си купите, за да помогнете за това. Вашият ветеринарен лекар трябва да може да ви осигури най -добрата грижа за вашия домашен любимец. Това е огромен спасител на живота, ако пътувате на по -голяма надморска височина или извити пътища.

Намерете време за пит стопове

Отделянето на време, за да позволите на вашия домашен любимец да се разхожда и да се разтяга, ще му даде чудесна възможност да се аклиматизира към пътуването. Има няколко държавни парка, които позволяват домашни любимци. Можете да поставите онлайн и да проследите най -добрите от тях за предстоящото пътуване.

Намерете подходящо настаняване

Ако сте отседнали в хотел, не забравяйте да намерите хотели, подходящи за домашни любимци, които предлагат места за разходка за вашите домашни любимци. Някои хотели също предоставят допълнителни одеяла и кърпи при поискване.

Както можете да видите, пътуването с вашия домашен любимец може да бъде значително улеснено с малко време и планиране. Надяваме се, че следващата ви ваканция ще бъде перфектна, докато комбинирате спомени с любимия си домашен любимец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *