за нас

На две хиляди и трета ми липсваше увереност, емоциите ми излизаха извън контрол и нямах представа защо животът ми беше такъв, какъвто беше. Тази болка и объркване ме накараха да търся отговори и да търся напътствия.

Трябваше да разбера какво се случва и да разбера какво мога да направя, за да променя живота си; вече не исках да толерирам това, което се случва. Отначало започнах да чета книги и през годините работех с различни терапевти и лечители, имах няколко наставници и бях обучен в редица различни лечебни техники и техники, основани на ума.

Това Започна Да Се Прояснява.

След много, много години на търсене стигнах до извода, че това не е просто случай, в който ми липсва самочувствие и съм емоционално небалансиран, това се дължи на нещо много по-значимо. По-малко от грижовното детство изигра голяма роля в това, което се случваше.

В резултат на това работата, която направих върху ума си, ме отведе толкова далеч и ме накара да погледна какво се случва в тялото ми. Дойдох да разбера, че нося много емоционална болка и наранявания в себе си.

Част от тази болка трябваше да се разплака, а част-да се избърше. Това включваше и болката, която преживях след загубата на баща ми на две хиляди и единадесета година. Тези моменти ме доведоха до границата, но имах надежда и не исках да се откажа.

Катализатор

Към края на две хиляди и осмата година започнах да си водя дневник и няколко години след това, през октомври две хиляди и десета, започнах да пиша това, което по-късно нарекох статии. В момента съм написал две хиляди осемстотин двадесет и пет статии по психология и съм провел девет интервюта.

Комуникацията е друга област, която ме интересува, а комуникацията стана по-лесна, когато пиша за комуникацията и предлагам консултации. В момента съм написал двадесет и пет статии.

Аз също съм написал поезия и това може да се намери под заглавието „Диалог със сърцето“.

Почувствах Призива Да Бъда Полезен

Благодарение на това, което преживях, знам какво е да се чувстваш напълно безпомощен, сякаш няма изход и да се съмняваш дали изобщо си струва да живееш. Това беше една от причините, поради които исках да споделя разбирането си с другите и да им помогна.

Писането на статии, книги и практически ръководства, както и създаването на аудиокниги и курсове и предоставянето на съвети ми позволяват да направя това. През годините съм работил с много терапевти, лечители, изучавал съм различни подходи и съм опитал много различни техники, така че не вярвам, че има единен подход за всички; всеки човек е различен.

* Присъединете се към моята Facebook страница.

* Абонирайте се за моя седмичен бюлетин.

* Абонирайте се за мен в Twitter.

* Книги, които съм написал.

• Помощ.

Ако искате да научите повече за персонализираните консултации, които предлагам, Кликнете тук. И, ако имате някакви въпроси или коментари, моля, свържете се с нас чрез страницата за контакти.

Очаквам с нетърпение вашето обаждане,

Оливър.