Защо Ямайка е основната туристическа дестинация

By | октомври 1, 2021

Ямайка е много популярна дестинация за романтични пътувания, включително меден месец и бягства, за да могат двойки от всички възрасти да видят и да се отпуснат. През последните години Ямайка става все по -популярна сред семейства и млади хора, които търсят място за почивка, предлагайки нещо, на което всеки да се наслади.

Малко хора, планиращи почивка, осъзнават, че Ямайка е един от най -големите острови в Карибите. Тя се простира на 145 мили от изток на запад с планински вериги, които са почти изцяло дълги на острова и се издигат на повече от 7400 фута на изток, в най-високата си точка.

Но защо Ямайка остана толкова популярна дестинация и защо продължава да привлича все повече туристи? Ямайка се превърна в туристически мотивирана дестинация, предлагаща отлични хотели, квартири и квартири. Има няколко летища, магистрали и пристанища, от които пътниците имат достъп до всички атракции на Ямайка. Той предлага няколко курорта, които включват Ямайка, като например сандали и двойки. Най -популярните дестинации в Ямайка с курорти Sandals and Couples са Порт Антонио и Осио Риос на изток и залив Монтего и Негрил на запад. Тези курорти успяват да уловят естествената красота и чудесата на острова и в същото време да го направят едно от най -луксозните места за настаняване на острова.

Независимите хотели са еднакво впечатляващи, със стари колониални класики, модерни скривалища и големи вили. Жителите му добавят още повече вкус към вече богатия опит на Ямайка с тяхната жива култура. Колкото повече се развива ваканционният сектор, толкова повече Ямайка се превръща в икономика, базирана на туризъм. Това означава, че жителите на Ямайка искат туристи да дойдат и да му се насладят. Ямайка е и най-голямата англоговоряща страна в Карибите.

American Express Travel [http://content.onlineagency.com/c/5/5200/862091_5200.htm] той казва, че тихият ритъм на живот на острова допринася за усещането за релаксация, което е от съществено значение за повечето празници. Ямайка е обявена и за най -красивия остров в Карибите, предлагащ сладкиши на всички, които посещават. Плажовете на острова са пълни с уединени заливи, които са много интересни за разглеждане за много празници.

Растителността е смесица от буйни тропически гори и буйни плантации за кафе, което позволява на посетителите да видят производството на най -универсално консумираните напитки в света. Ямайка е просперираща с всички аспекти на тропическия рай, включително с времето. Ямайка има повече от 300 слънчеви дни през цялата година, дори и през влажните сезони. Дневните температури са доста постоянни през цялата година и по -ниски в планините. Топлината и влажността се усещат по всяко време на годината, а най -топлите месеци са от юли до октомври, особено по крайбрежието. Районът е податлив на урагани от юли до октомври. Въпреки че директният успех в Ямайка е рядък, ако нямате късмет да бъдете там, когато ураган премине на няколкостотин мили, може да вали много.

Ямайските празници са с умерени цени. Можете да намерите крайности в цените и в двете посоки при пътуване и настаняване, въпреки че повечето полети са доста високи. Обикновено цените са по -високи в туристически обекти като Негрил и Очо Риос. Магазините, които са в „туристически капани“, обикновено имат по -високи цени от местните магазини и обикновено ще видите едни и същи артикули и на двете места. Има евтини квартири и ресторанти, но получавате това, за което плащате. Луксозните курорти са на много добра цена, тъй като цените са разумни за луксозните квартири, които получавате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *