Защо пътуваме

By | септември 29, 2021

Защо наистина? Пътуването е в кръвта на човека. Жив съм, ще пътувам. Ходя на частни или много официални празници.

Вижте е вярвайте

Виждали сте седемте чудеса на света на снимки и видеоклипове много пъти. Никой не може да ви обвинява за досадата, която получавате след известно време. Може да не съжалявате точно, че сте ударили Cripple Creek с The Band за компанията в YouTube след няколко хиляди пъти, но не сте мъртви да присъствате на тяхното шоу на живо? Пътува: шоу на живо! Това е възможно най -частната ваканция. Да застанеш пред Хеопсовата пирамида и да почувстваш, че възвишението не е същото като дългите видеоклипове, публикувани от Би Би Си или нещо подобно.

Атмосферата в хола ви никога не може да се сравни със самото присъствие на Тадж Махал или Великата китайска стена, която се простира на хоризонта. Изкуствено или замислено от природата, да видиш нещо от първо лице е това, за което става въпрос. Да не забравяме вкуса на автентична местна храна, независимо дали я ядете от уличния търговец, където небето е покривът, или в елегантен ресторант, където цената минава през покрива. Частни или групови празници, можете да се насладите на пътуването си, когато решите да ядете, както предпочитате.

Носталгията като катализатор

Копнежът по изминалите дни е нещо повече от чувство. По -скоро като влюбване. Можете да се влюбите много пъти, като видите красиво момиче. Връщането назад във времето за запомняне на събития и места е сладък начин да прекарате времето си. Ами ако наистина бихте могли да се върнете на мястото, но не и към текущия период от време? Машините на времето може да не са за вас, за да пътувате, но засега можете да вземете автобус или нещо подобно, за да се върнете на мястото, което обичате.

Дори стрък трева, който беше зелен преди година, когато го видяхте за първи път, но промени цвета на портокал, може да направи нещо за вас. Всяко място има своето място в сърцето си. Задният двор на къщата, където сте израснали, но вече не живеете, хълмът, където вие и вашите приятели откраднахте цигара, всичко има милион долари в памет. Наистина имате късмет, че не е нужно да харчите толкова много. Пътните разходи са всичко, от което се нуждаете за една много лична почивка от този тип.

Писане за пътуване

Някои от най -известните пътешественици в света са оставили своя опит в книгите, които са написали. Четенето на сметките му разпалва страстта дори на пропаднал пътешественик да започне сериозно да мисли за опаковането на чантата и да е на път. В последно време похвалите на професора от Харвард Джордж Сантаяна за пътуванията сигурно са вдъхновили хиляди да предприемат пътуване.

Море, съперник на земята

Пространството на морето за безброй мъже, живеещи на сушата, е атракция като никоя друга. Разхождайки се по палубата на крайбрежната алея на лайнер с хладния бриз, който гали цялата ви анатомия с вечерното слънце, греещо в синьото море и го прави златно, е това, което представлява небето. Всеки мъж, жена и дете се превръщат в истинско тъмно синьо по време на плаване. Защо не? Не са ли моряците част от смели хора?

Махни се от всичко

Никой, освен Бийтълс, не може да има осемдневна седмица, но работата, която вършите 5 дни в седмицата, ви кара да се чувствате сякаш сте имали осемдневна седмица. Искате да поемете по пътя, който не е стигнал до там, до места, където никой не е ходил преди. Не е нужно да разчитате на статистически данни за пътуванията, за да научите, че пътуванията по света се увеличават значително, независимо дали става въпрос за частни ваканции или бизнес ваканции с роднини и приятели.

И така, защо пътуваме?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *