Защо да изберете туристически консултант, за да резервирате почивка?

By | септември 27, 2021

Е, най -накрая е тук! Планирайте почивката си, едно от най -важните си пътувания! Така че не увеличавайте максимално бюджета и времето си и изберете реномиран консултант, който да ви помогне със задачата. В края на краищата вашият туристически съветник прави това като своя работа на пълен работен ден.

Когато избирате своя Travel Advisor, уверете се, че те имат квалифицирани реферали, които да обработват вашата заявка. Работата с опитен дестинационен специалист, сертифициран съветник за пътуване и / или главен круиз съветник е полза за вас. Тези професионалисти познават своите дестинации, работят с надеждни доставчици и имат знанията и експертния опит за управление на наземни организации, круизи, обиколки и специални нужди за вашия престой.

Ако планирате специален повод, като меден месец, рожден ден или събиране на семейството; важно е всички подробности да са на място, за незабравим престой. Професионалното гледане на тези подробности улеснява натоварването ви до: просто забавление. Направих ли правилния избор в нашия хотел / курорт? Това ли е най -добрата стойност? Ще бъде ли това през сезона на ураганите? Или още по -добре, ъ -ъ, мисля, че забравих да проверя срока на валидност в паспортите ни или да си осигуря виза за нашето пътуване.

Консултант за пътуване обикновено ще назначи телефонна среща, за да говори с вас за подробностите по вашата заявка. Като вземете предвид вашите предпочитания за пътуване, вида на почивката и преживяванията, които очаквате. Обсъждането на бюджета и датите за пътуване са важни, тъй като наличността и цените определят най -добрата стойност за парите ви на почивка.

След като определите дестинацията, вида на пътуването, датите и бюджета, тогава ще видите, че креативността и опитът на вашия консултант блестят! Персонализирайте пътуването по ваш вкус и направете мечтаното си пътуване основната им грижа.

Обикновено Travel Advisors начисляват такса за проучване / планиране при разглеждане на всяко пътуване. Обикновено става въпрос за цената на вашето пътуване или е допълнителна такса за тяхното проучване и проектиране на вашия маршрут; в зависимост от продължителността на вашите пътувания и дестинации.

Използването на консултант за пътуване, което да ви помогне при планирането на вашата ваканция, е не само интелигентен, интелигентен избор на пътуване, но и ще подобри вашето пътуване. Не можете да използвате VIP в хотела или да поискате надграждане въз основа на обема на бизнеса, който сте донесли на круизната линия или курорта. Вашият туристически съветник може да направи това и дори повече! Това, че имате предимството да работите с предпочитани доставчици и хотели, увеличава покупателната им способност за вас и не струва много повече да имате тази професионална услуга. Вместо това обикновено ви спестява пари!

Чуваме ужасните истории на хора, които резервират онлайн; само за да спестите няколко долара и да стигнете до местоназначението си и да установите, че това не е точно „големият курорт“, който мислеха да резервират. Кой ще ти помогне сега? Мислехте, че сте свършили отлична работа, проучвайки тези „добри международни полети“, само за да установите, че не сте оставили достатъчно време за свързващия си полет … и сте го пропуснали! Колко сте готови да платите за лоша почивка? Работейки с вашия Travel Advisor, можете да сведете до минимум грешките по пътя, за предстояща тиха почивка.

Така че отпуснете се, имате професионалист, който обработва вашата кандидатура от началото до края на ваканцията ви. Утешаващо е да знаете, че имате адвокат за вашите нужди от пътуване, когато правите пътуването си. Чували сте за епизода на вулканичната пепел, който затвори европейските летища и кацна няколко пътници, нали? Тези, които имаха непосредствената спасителна линия, бяха тези, които резервираха с техните съветници. Какво мислите за помощта по време на въздушни / летищни полети? Travel Advisors ще ви помогне на всяка стъпка, преди, по време и след престоя ви. Без значение къде ще ви отведе, отидете с надежден източник. Първото ви обаждане трябва да бъде до вашия туристически съветник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *