Забележителности в Сан Диего

By | януари 15, 2022

Сан Диего е на повече от 200 мили южно от Лос Анджелис; южната граница на града е мексиканската граница. Те обхващат два закътани залива, единият е Санд Диего Бей и Коронадо. Има няколко туристически атракции, които привличат хиляди хора всяка година и понякога броят им достига милиони. Това е важно място за хората, които посещават Лос Анджелис. Той е любим център за семинари и различни конгреси и е важно място за изследвания в областта на електрониката, океанографията, космическите пътувания и други университети. Сан Диего е един от най-старите градове в Калифорния и е основан през 1769 г., място, където развитието става по-бавно. По време на Втората световна война първите имигранти тук са само 150 000, което го прави вторият по големина град в Калифорния по отношение на популярност и привлекателност. Сан Диего е основно забавно място, наслаждавайки се на слънчевите плажове, гладувайки по гладните хипопотами и се чудя за косатките. В Сан Диего, ако искате най-доброто, което се предлага, можете да се насладите на прекрасния климат и тук е тиха и релаксираща атмосфера.

Една от най-популярните туристически атракции е известният зоопарк на Сан Диего, където можете да видите малки мечки панда. В зоологическата градина има разнообразие от същества; можете да ги видите всички в естествените им местообитания. Погледнете хипопотамите с широко отворени уста върху страничното стъкло на аквариума, разбира се, че се чудите за хипопотамите в аквариум, да. Това е основното чудо на зоологическата градина. Можете да видите полярни мечки, плуващи с кубчета лед. Това е страхотно място да се забавлявате и да научите за естествените местообитания на животните. Ако някога сте мислили да нахраните носорог, ето шанс да се отпуснете и да се насладите на удоволствието от храненето на дивия живот. див. Можете да закупите последователни карти, които да ви помогнат да нахраните животните. Тук има разнообразие от животни от близките орангутани, гигантски кондори, малки и елегантни лъвове. Зоологическата градина в Сан Диего е основана през 1915 г., така че когато влезете в зоологическата градина, не забравяйте да се кълнете в добри обувки. Те са задължителни, ако изберете Skyfari или отидете в дъното на парка или се върнете до входа.

Туристическите атракции на Сан Диего привличат повече от милион души всяка година и повечето от тях си струва да посетят зоологическата градина, също така е предназначена за туристи, които се чувстват мързеливи през цялото време, те могат да се насладят на автобусите на зоопарка на открито. придобиване на знания за природните местообитания и разглеждане на различни местни изложби. Можете да се качвате и слизате от туристическия автобус, когато пожелаете да слезете.

Друга красива туристическа атракция в Сан Диего е The Seaworld San Diego, където можете да видите шоуто на Shamu, докато танцуват под музиката и високите скокове във въздуха, китовете тук са перфектно подготвени да дадат най-добрите си изпълнения. Шоуто на Шаму е пълно с вълнение и вълнение, привлича хора от всички възрасти, други тръпки са белуга, фойерверки през нощта, плуване с делфини и др. Други атракции включват Belmont Park, Chula Vista Nature Center, Coronado Ferry, Birch Aquarium, San Diego Art Institute, Museum of Contemporary Art, Knott’s Bay Farm, Whale Watching, USS Midway Museum и много други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *