Експертни рецензии на Scam Resorts 360 Vacation Club

By | октомври 14, 2021

Стартира друга програма за маркетинг на много нива (MLM). Нарича се ваканционен клуб 360 Resorts и блогърите бързат да го обозначат като възможна измама. Resorts 360 стартира за излекуване на големи проблеми в друго пътуване на MLM, наречено YTB Travel, когато главният прокурор на Калифорния Едмънд Браун ги цитира в съда за „работа с гигантска пирамидална схема“.

Пътуванията и туризмът генерират повече от 7 трилиона долара годишно. Не е изненадващо, че предприемачите, работещи от вкъщи, искат да използват тези печалби. Някои от програмите бяха измами. Те таксуваха хората на хиляди долари и изпращаха малко или нищо, когато беше анализирана реалната стойност на така наречените продукти. Не всички възможности за бизнес у дома са измамни, някои всъщност предлагат продукти на дребно с реална стойност на туристическия пазар.

Сега, когато Resorts 360 стартира, мнозина се чудят дали програмата е друга MLM измама или истинска. Това е добър въпрос.

Без съмнение има някои проблеми с клуба Resorts 360 Vacation, но дали това е измама? Докато компанията MLM предлага патентован продукт, абонаментите за Holiday Club, които продават, са кратки в сравнение с абонаментите, предоставяни от конкурентите на домашната бизнес арена. Програмата Resorts 360 предлага достъп до по-малко курорти и членовете плащат повече пари за едноседмични ваканции в етажна собственост, отколкото с техните конкуренти. Това не прави измама, но поставя в неравностойно положение онези, които се надяват да спечелят пари, продавайки Resorts 360.

Resorts 360 членове имат достъп до около 4000 курорта, докато един конкурент казва, че имат повече от 5000, а друг рекламира над 5400 курорта. На членовете на Resorts 360 Vacation Club се предлагат седмици на ваканция за апартаменти, започващи от $ 399. Това е около $ 100 повече от един състезател и $ 250 повече от другия. Член, който взема само две седмици ваканция годишно, може да харчи допълнителни 500 долара годишно с новия ваканционен клуб MLM. За период от десет години това е още 5000 долара.

С по -малък избор и по -скъпи ваканционни седмици може би си мислите, че Resorts 360 може поне да претендира за ценово предимство на пазара, но това не е така. Докато конкурентите му продават абонаменти с доживотни ползи (100 години}), най -дългият абонамент, наличен чрез Resorts 360, е само една година.

За период от десет години ползите от ваканционни клубове с Resorts 360 ще струват 2639 долара, ако се подновяват ежегодно по текущата цена и огромни 5616 долара, ако се плащат по текущата месечна ставка. Пожизнените членства с тяхната конкуренция струват $ 2995 и $ 1998. Това означава, че за $ 641 по -малко потребителите могат да получат достъп до повече от 1400 курорта, спестявайки по $ 250 всеки от цените си на ваканция в апартамента. да се наслаждавате или продавате и прехвърляте на някой друг.

Осигуряването на по -нисък продукт и начисляването на по -високи цени не прави Resorts 360 Vacation Club измама. Както при всяка друга покупка, купувачът трябва да бъде внимателен и да сравни възможностите си.

Докато продуктът се произвежда, много хора просто купуват какъвто и да е продукт, за да започнат с домашна туристическа компания и се надяват да започнат да печелят пари от вкъщи. Въпросът е дали тези милионери, които се надяват в интернет, наистина да печелят пари с Resorts 360?

Тези, които искат да печелят пари от вкъщи, не трябва да обръщат прекалено много внимание на Resorts 360. Експертите по маркетинг казват, че недостатъците, с които се сблъскват с продукта си, само ще премахнат привличането на пазара за продажби на дестинацията на пътуващите. По -високите им цени със сигурност няма да спечелят онези, които отделят време да обиколят. Максималните спечелени комисионни са само $ 200 в сравнение с двамата конкуренти, които плащат $ 1000.

Resorts 360 обещава остатъчен доход, докато абонаментите се подновяват и плащанията идват за месечни програми. Това обаче изглежда много малко вероятно. С други MLM програми, изискващи от хората да се подновяват, повече от 95% от членовете напускат и не се подновяват. Това е така, защото тези хора се събират само за да печелят пари и когато не виждат печалба, продължават напред.

Както можете да си представите, може да бъде много трудно наистина да се реализира печалба с Resorts 360. Това струва приблизително същите пари за маркетинг, за да спечелите печалби от $ 200, колкото печалбите от $ 1000. Някои продажби ще бъдат направени, но колко маркетингови долара ще бъдат изразходвани, за да спечелите ниски комисионни? Ако на един член струва повече от 40 долара, за да накара някой да купи, това може да постави този член на червено и той не може да мисли за това при подновяване или пасивни комисионни за MLM. Нов член вероятно ще трябва да запише повече от 100 души, само за да получи около пет, които активно работят в компанията и реализират печалба.

Въпреки че Resorts 360 не е пълна измама, ясно е, че са нарисували много по-розова картина, отколкото предполага историята на MLM. Тези, които търсят качествен абонамент за ваканционни клубове, ще намерят повече предимства и по -стабилни абонаменти за други продукти. Тези, които търсят домашен бизнес, също ще намерят по-добри възможности с по-добри клубове за почивка и по-големи комисионни. Конкурентът приема кредитни карти за доживотно членство и също така предлага планове за плащане само с 198 долара за начало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *