Всичко за Golf Travel and Resorts

By | септември 21, 2021

Голфът е популярен спорт, но е и едно от най -интересните занимания. Не е чудно защо голф пътуванията и курортите стават все по -популярни днес. Голфът ви помага да общувате социално с другите. Това ви дава възможност да заздравите приятелствата си и да се запознаете с нови хора. Всъщност голфът е добре позната мрежова техника, която много предприемачи използват.

Голфът също увеличава излагането ви на природа. Голф екскурзиите и курортите са невероятни, защото ви излагат на дървета, слънчева светлина и естествена красота на природата. Голфът също има много ползи за здравето. Укрепва пикочния мехур и увеличава сърдечната честота. Той ви помага да поддържате форма и подобрява мускулния тонус и издръжливостта. Той също така ви помага да отслабнете и да подобрите качеството на съня си.

Така че, ако ще отидете на голф, ето най -добрите голф курорти, които трябва да опитате:

1. Кралският и древен голф клуб на Св. Андрюс (Файф, Шотландия)

Този голф курорт се намира в красивия град Сейнт Андрюс. Основано е през 1754 г. Това голф игрище има спираща дъха гледка. Той също е пълен с очарователни шотландски сгради, като например луксозния хотел Old Course. Така че, ако имате пари за изгаряне и искате да се почувствате като истински, трябва да посетите този курорт.

2. Rosewood Tucker Point (Бермуди)

Този зашеметяващ голф курорт се намира на ръба на панорамната и красива точка Tucker’s Point в Бермудите. Този курорт е уединен и има прекрасна гледка към хълмовете и морето. Така че, ако искате частно време, определено трябва да посетите това място.

3. Американският клуб (Уисконсин, САЩ)

Това е може би един от най -известните голф курорти в целия свят. Често се посещава от професионални голфъри и любители на хард голфа. Този красив курорт се намира в Колер, Уисконсин. Голф игрището е разположено по бреговете на езерото Мичиган. Този курорт е пълен с градини и луксозни каюти. Определено ви дава преживяване, което ще продължи цял живот.

4. K Club Resort (Килдър, Ирландия)

Този курорт е само на тридесет минути от центъра на Ирландия. Сградата на квартирата в курорта е създадена през 1830 г. и много прилича на френски замък. Този перфектен курорт с пощенски картички има две голф игрища, на които гостите могат да се насладят.

5. Броудмур (Колорадо Спрингс, Колорадо)

Този голф курорт се намира на около 6200 фута над морското равнище и над Скалистите планини. Известен е предимно като тенис дестинация, но този планински курорт има и три голф игрища, на които гостите могат да се насладят.

6. Голф курорт Bandon Dunes (Бандон, Орегон)

Този голф курорт е създаден през 1999 г. и е една от любимите дестинации на голфърите и любителите на голфа. Много списания за голф считат този курорт за един от най -добрите в света. Този курорт не разполага с луксозно настаняване, което повечето курорти в този списък предлагат. Но неговите скромни и уютни стаи са хубави и удобни.

Пътуванията и голф курортите сега се превръщат в тенденция. Така че, ако искате да изведете играта си на голф на следващото ниво, трябва да резервирате пътуването си сега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *